Policist povzročil prometno nesrečo, nato je aretiral nič krivega voznika

Iz ameriškega mesta Detroit v Michiganu prihaja video posnetek, ki ga je na eni izmed ulic posnela varnostna kamera. Na križišču je prišlo do hudega trčenja med civilnim policijskim avtomobilom in osebnim vozilom.

Policisti so prevozili stop znak, nato pa poskrbeli za množično zgražanje uporabnikov spleta!

Takoj po nesreči je policijski dvojec izstopil iz vozila, nato pa aretiral 27-letnega Carlosa Martineza, ki je bil udeležen v trčenju. Pri tem jih je nevede posnela nadzorna kamera ob enem izmed domov.

V nesreči jo je Martinez odnesel le z odrgninami in praskami, voznik policijskega vozila pod krinko pa je utrpel zlom rebra in zlom ključnice.

Poglejte si, na kakšen pokvarjen način so želeli policisti iz mesta Detroit prekriti svojo krivdo ob prometni nesreči. Bi si policista zaslužila odpoved?
1
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Policaji so mojstri konstruktov. Vem iz prve roke. Ta dva bi morala biti najprej pošteno nalamana, potem pa izgubiti službo. Sta v sramoto uniformi, policiji in narodu!
3
Roman M
Pred 5 tedni
Prpeljal po prednosti z 80 km/h + , LOL
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju