Policist se je osmešil pred kamero: Posnetek ima že 17 milijonov ogledov!

Dva tedna nazaj je na spletu pristal video posnetek iz Londona, pri katerem lahko spremljamo policista v akciji.

Na njegovo nesrečo se lov za motoristom ni odvil po načrtih, video posnetek pa je že prava uspešnica na spletu.

Samo na omrežju YouTube je posnetek s policistom iz Londona dosegel več kot 17 milijonov ogledov, potezi policista pa so se mnogi iz srca nasmejali. Ta je namreč z bodicami želel pot preprečiti motoristu, a ga je nepridiprav še pravočasno videl.

Motorist se je hitro izognil policistu, številni spletni uporabniki pa so ob posnetku zapisali, da je neuspešna akcija policista prava mala komedija.

Poglejte si posredovanje policista iz Londona, ko mu ni uspelo zaustaviti pobeglega motorista. Pomagalo mu ni niti skrivanje za smetnjakom.
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Zakaj pa trditev, da je motorist nepridiprav? Ti, Graf, pa zgleda da zagovarjaš brutalno in mesarsko početje ameriških palicajev. Ne oni in ne ti ne boste prišli v nebesa...
0
graf
Pred 6 tedni
če bi blo to v ZDA bi ga copsi najprej prerešetali in šele potem nastavili stinger ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sosedje so se 5 let smejali, ker so pred hišo gradili jahto, nato so obmolkniliNa meji s Hrvaško so mu popustili živci: Tako je napadel drugega voznika!Gluha ženska prvič slišala glas svojega moža: Prizor ima 10 milijonov ogledov!Iz vode so rešili kenguruja: Poglej, kako se je žival zahvalila ljudem!Mačka je grizla kozarec, nato ji je glava padla v vodo: Njen odziv je doza smeha!Voznik na avtocesti v Romuniji trčil v medvedaDojenček vzgojiteljici umaknil stol, tik preden se je usedlaStrogi sodnik Simon ustavil nastop 20-letnika: Na koncu je poskrbel za navdušenje!Moški z uboge želve odstranil morske školjke: Posnetek ima 26 milijonov ogledov!V gozdu je žagal drevesa, divja žival si je želela njegove pozornostiVIDEO: Ganljiv prizor na otoku Hvar: Tako je mali sinček pomagal očetu gasilcu!Družina med sprehodom naletela na medveda: Tako dolgo jim je sledil po poti!Starši so deklici kupili kužka: Njena sreča ti bo polepšala dan!Na ameriškem talentu je ples združil s čarovnijo: Nastop je navdušil sodnike!Deček z avtizmom padel v bazen: Življenje mu je rešil sosed!Plesalka na talentu prevzela sodnike: Njen plesni nastop je prava senzacija!Lastniki pokazali smešno rešitev, kako mačko zadržijo na balkonuVeč kot 100 skatov plavalo ob obali: Takšen prizor so doživeli kopalci!VIDEO: Redar v Šiški na tla podrl kolesarja: Posnetek danes obkroža Slovenijo!VIDEO: Na Petrolu napolnil rezervoar kljub obvestilu, da goriva ni več12-letnik z angelskim glasom prevzel sodnike: Njegov nastop te bo navdušil!Dekleta s čudovitim plesom do zlatega gumba: Tako so navdušile na talentu!Tadej Pogačar z moštvenim kolegom pred ciljem igral kamen, papir, škarjeLjubljanski policist na motorju opazil reševalce: Tako jim je pomagal ob zastoju!Moški na talentu šokiral sodnike: Takšnemu noremu nastopu so bili priča!