Policist v zadnjem trenutku rešil sodelavko pred avtomobilom

V preteklih dneh je na YouTube omrežju pristal video posnetek iz policijskega vozila, pri katerem lahko spremljamo pravo dramo.

Policist je s hitrim in premišljenim posredovanjem svojo sodelavko obvaroval pred avtomobilom, s tem pa ji po vsej verjetnosti rešil življenje.

Video posnetek prihaja iz ameriške zvezne države Virginija, v njem pa lahko spremljamo akcijo policista po tem, ko sta s sodelavko ustavila enega izmed voznikov.

Kmalu zatem je namreč drug voznik izgubil nadzor nad svojim vozilom, nato pa trčil v ustavljena vozila. Skoraj bi zadel policistko, a ji je življenje rešil njen sodelavec.

Poglejte si, kakšno dramatično akcijo je v preteklih dneh posnela nadzorna kamera v policijskem vozilu, ko sta policista zaustavila enega izmed voznikov.
0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Eh, policistko bi pač malo bolj ruknilo. Mogoče niti ne bi padla. Življenja ji s tem vsekakor ni rešil...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje