Policista naših sosedov obkrožata svet: To sta počela na avtocesti!

V teh dneh je na spletu pristal video posnetek iz Madžarske, v katerem sta vso pozornost ukradla dva policista na motorjih.

Med vožnjo po avtocesti jima je bilo očitno dolgčas, zato sta se zabavala po svoje!

Splet je v teh dneh obkrožil nenavaden prizor z avtoceste na Madžarskem, ko sta tam vozila dva policista na motorjih. Med vožnjo jima je očitno postalo dolgčas, zaradi česar sta zapeljala en ob drugega, nato pa začela priljubljeno igro z rokami.

Kar med vožnjo sta se igrala igro kamen, papir, škarje, njuno dejanje pa je eden izmed voznikov posnel na kamero.

Četudi s takšno potezo nista vzor voznikom, je njuno dejanje na spletu poželo veliko pohval. Mnogi so namreč zapisali, da so takšni simpatični prizori v nasprotju s policijskim nasiljem pravo olajšanje.
0
Brane Kacjan
Pred 2 tedni
V avtu se tudi lahko praskaš po glavi, če te srbi.
0
Brane Kacjan
Pred 2 tedni
V počasnem prometu 20 km/h, igrata italijansko Šijalico od 1-10: otto, šije šete,.. uno. :) KB
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaVIDEO: Prizor sredi gozda navdušil Slovence! Poglej, kaj je posnela kameraKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeVIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Malčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!Psička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuBlagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačemHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!Nekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Drama na tekmi v Stožicah: Slovenija po preobratu do zmage nad IzraelomVIDEO: Prihod nevihte v Puli, oblaki so izgledali kot pošastVIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika10-letna deklica prevzela sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Kakšen šok za voznika: Pred policistom zaradi avtovleke končal na strehi