Policisti so se zaleteli v kolono vozil, nato jih je zadel še tovornjak

Voznike se moramo na zimske razmere dobro pripraviti. To dokazuje tudi video posnetek iz Kanade, ki je te dni pristal na spletu in šokiral mnoge voznike.

V njem je moč spremljati pot vlečnega vozila po zasneženi avtocesti vse do trenutka, ko pride do prometne nesreče.

Na kraj prometne nesreče so odhiteli tudi policisti, ki jih je v posnetku moč opaziti tik pred vlečnim vozilom, iz katerega prihaja video posnetek. Avtocesta je bila povsem zasnežena, vidljivost pa zelo slaba.

Prav to je bil razlog, da sta obe policijski vozili pred njim trčili v kolono stoječih vozil, nesreči pa se ni mogel izogniti niti voznik vlečnega vozila.

Ta je ob zaviranju trčil v obe policijski vozili, kamera v njegovem tovornjaku pa je celoten prizor tudi posnela. Poglejte si razloge, zakaj je ob vožnji po zasneženi avtocesti potrebna velika pazljivost!
-1
JeklenaPest
Pred 12 tedni
Nič tragičnega. Ko lovijo kakega črnca v terencu razbijejo minimalno 12 policijskih vozil...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Župnik iz Bohinja je zaspal na mašo, njegovo sporočilo obkroža SlovenijoVIDEO: Kmetu je prekipelo! Tako je dal lekcijo protestnikom, ki so zasedli njegovo posestSMEH: Tilen Artač nasmejal s priredbo Avsenikov, privoščil si je uporabnike spletaVIDEO: Denis Avdić pokazal pevski talent, tako sta z Leo Sirk zapela pesem ShallowPrišel je k veterinarju, da bi prevzel kužka! Odziv psa te nasmeje do solz...VIDEO: Nalašč je zaviral pred tovornjakom, voznik se je odločil za maščevanjeVIDEO: Čudovit vrt iz Budanj, ki Slovencem jemlje sapo! Izgleda kot iz pravljice...VIDEO: Ste že videli, kaj Dončić počne NBA novincu? Posnetek se širi kot požar...VIDEO: Marjan Šarec "nahecal" hrvaške novinarje, odgovarjal jim je v slovenščiniVIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Čustveno slovo voditeljice RTV! Tako je za konec zapela pred kamerami...VIDEO: Malček med festivalom ukradel vso pozornost! Njegov ples te bo očaral...Potepuška mucka z mijavkanjem prevzela svet, njeno oglašanje je prav posebnoŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeVIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...Žirantka na talentu doživela šok, zastal ji je dih! Pred sabo je videla duha...SMEH: Nekdo je pohitril posnetek pristanka na Luni, prizori so nasmejali mnogeVIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Bratec je prvič videl novorojeno sestrico, od sreče je zajokalVIDEO: Jan Oblak zablestel z noro dvojno obrambo, klanjajo se mu še vratarjiVIDEO: Letalo z največjim razponom kril na svetu opravilo svoj prvi poletDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Jean-Claude Juncker med slovesnostjo skoraj zažgal prvo damo RuandeVIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonik