Policistoma je bilo na drag dirki dolgčas, pomerila sta se eden proti drugemu

Še se na svetu najdejo policisti, ki s svojimi dejanji navdušujejo mnoge uporabnike na spletu.

Tokrat sta svet navdušila danska policista, ki sta imela preprosto nalogo: paziti na red na enem izmed preteklih drag tekmovanjih na Danskem.

Drag dirke so posebna tekmovanja, pri katerem tekmovalci na ravni cesti tekmujejo ena na ena. Zmagovalec je tisti, ki prvi prečka ciljno črto.

Dva policista iz Danske sta bila na tamkajšnjem tekmovanju zadolžena za red, a jima je po poročanju obiskovalcev kmalu postalo dolgčas. Prav zato sta se odločila, da bosta množico zbranih obiskovalcev razveselila po svoje!

Sedla sta vsak v svoje policijsko vozilo, nato pa tekmovala eden proti drugemu. Poglejte si, kako so akcijo prisotni obiskovalci posneli na mobilne telefone!
0
JeklenaPest
Pred 22 tedni
Brez praske in lightshowa pri njih pač ne gre...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskePosnetek 4-letne deklice iz Slovenije senzacija na spletu: Tako je deskala na snegu!VIDEO: Potegavščina iz Slovenije: Tako je med spanjem šokirala fanta!Tako je Luka Dončić izpolnil željo Bryantovi hčerki, ki je umrla v nesrečiSMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Ganljiv nastop: 6-letna deklica svetovno uspešnico zapela skupaj z mamo!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Kamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Izredna novica: Tako izgledajo protesti na cestah v Kamniku po odstopu Šarca!VIDEO: Slovenski policist pešca prijel za glavo, nato je sledila lekcijaVIDEO: Milan Kučan poskrbel za cvetko: To je izjavil ob odstopu Šarca!Papiga iz Hrvaške spet poskrbela za smeh: To je počela ob lastniku!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetkiV helikopterski nesreči umrl Kobe Bryant, svet pretresli prizori tragedijeLuka Dončić med tekmo zajokal: Tako so se poklonili Kobeju Bryantu!Nastop mlade Kaje obkroža Slovenijo: Tako je zaigrala skladbo Avsenika!Kolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Klemen Slakonja zapel kot Oliver Dragojević: Parodija je nasmejala Slovence!Rafael Nadal v glavo zadel deklico: Opravičil se ji je s poljubom!