Ponesrečena izjava protestnice: To je posnetek, ki obkroža Slovenijo!

Slovenijo je v preteklih dneh obkrožil video posnetek, pri katerem lahko slišimo ponesrečeno izjavo ene izmed protestnic.

Ta je sprva dejala, da v virus sicer verjame, saj so imeli smrt v družini, nato pa dodala, da se lahko virus preživi tudi brez cepljenja. Je pa kar sama na spletu izpostavila, da je posnetek odrezan.

Video posnetek je v preteklih dneh obkrožil Slovenijo, zaradi izjave protestnice pa se mnogi spletni uporabniki držijo za glavo. Do danes je posnetek širom družbenih omrežij dosegel več kot 100.000 ogledov.

Pod video posnetkom, ki so ga objavili na Facebook kanalu Ta teden z Juretom Godlerjem, se je oglasila tudi protestnica. V komentarju je zapisala sledeče:

Se oglašam iz prve roke... na posnetku sem!!

G.Jure. Sprevrženo ste odrezali vsaj minuto in pol dolg interviju. Ga sestavili po svoje in sedaj se SLO smeje nečemu, ker se ni izreklo. In to v tako kritičnem trenutku, na kritičnem kraju. Se zavedate, da ste se s tem posmehovali tudi smrti moje babice? Osebno me prav veliko ne boli, saj se danes prvič slišala za vas in vašo oddajo... so pa prizadeti moji otroci, ki ne morejo verjeti, da bi njihova mama podala tako prtegnjeno izjavo. Hvala g. Godler, že danes sem imela težave v službi in verjetno še sledijo. Delam namreč na šoli in večina učencev (staršev) spremlja TikTok. No, vsaka izkušnja šteje. Tudi ta, ko se oglasiva z odvetnikom.

Vir, foto: Ta teden z Juretom Godlerjem, Facebook

Prisluhnite izjavi protestnice, ki je v preteklih dneh obkrožila Slovenijo. Gre zgolj za spretno odrezan video posnetek ali se je protestnici med intervjujem zareklo?
1
JeklenaPest
Pred 2 tedni
To je pač taka oddaja, ki jo radi gledamo, ni pa, da bi se človek ob njej počutil obveščenega. Učiteljici priporočam, da pusti odvetnika na miru in svojim sodelavcem pove, v čem je stvar. Sem siguren, da ji bo na njeno željo Jure z ekipo dal tudi cel posnetek. Če pa to za odpravo težav v šoli ne bo dovolj pa je "prizadetim" pač za povedati, naj se jeb....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na oder je prišla na invalidskem vozičku: Sodniki so jokali ob nastopu!Kravi se je v kopito zataknil zob: Poglej, kako so ji pomagali!Mama posnela dvojčka med pogovorom: Posnetek na spletu podira rekorde!Nor posnetek nesreče vlaka: Zabil se je v tovornjak, ki je prevažal vozila!15-letna slepa deklica razjokala sodnike: Na talentu je dobila zlati gumb!Il Divji zapeli uspešnico skupine Rok'n'Band: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!V nemškem pevskem šovu pokazal talent: Sodniki so bili navdušeni!Lastnica delila posnetek iz hiše: Duh je kužku snel ovratnico!VIDEO: Slovenska zabava na Krku: Posnetek, ob katerem ti zaigra srce!Tilen Artač s parodijo nasmejal Slovenijo: Privoščil si je slovenskega ministra!Najstarejša gimnastičarka na svetu, ki šteje zavidljivih 91 letKonj je lastnico potegnil k sebi, da bi se lahko objelaDenis Avdić poslušalce nasmejal do solz: Avstrijci so dobili še Pitschko!Deroča lava iz vulkana kot za šalo premikala ogromno skaloVIDEO: Grozljiv posnetek iz Kočevja: Z avtom je nalašč zbil medveda!12-letnik bežal pred policisti, nato se je zaletel v drugo voziloPrimorski fantje zapeli z glasbeniki: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Incident na protestu v Ljubljani: Voznika je zbila enega od protestnikov!Na slovenskem talentu nastopil Marko iz Srbije: Nastop, ki je navdušil sodnike!Potapljal se je v morju, nato se je zaletel v morskega psaVIDEO: Slovenski policist skozi naselje vozil z več kot 100 kilometri na uroVIDEO: Moderna hiša na Primorskem, ki ima sanjski razgled na morjeTuristom srce padlo v hlače: Mimo njih se je sprehodil ogromen medved!VIDEO: Nebo nad Madžarsko razsvetlil meteor, tako je eksplodiral v zrakuABBA na spletu objavila novo pesem, posneli so jo že leta 1978