Poročni posnetek, ki obkroža splet: Dokaz, da obstaja resnična ljubezen!

Splet je obkrožil čudovit poročni video posnetek, pri katerem sta ženin in nevesta dokazala, da resnična ljubezen zares obstaja.

Nevesta si je za svojega življenjskega sopotnika izbrala moža, ki se že od rojstva sooča s številnimi zdravstvenimi težavami.

Shane Burcaw je 29 let star moški iz ZDA, ki se je rodil s spinalno mišično atrofijo - ta vpliva na bolnikovo sposobnost hoje, požiranja in dihanja, večkrat pa bolniki izgubijo boj za življenje že v mladih letih. Shane je obenem dokaz, da se da kljub hudi bolezni živeti in uživati življenje.

Pred šestimi leti je spoznal Hannah Aylward, s katero sta kmalu začela razmerje. Najprej sta dve leti zmenkovala zgolj na daljavo, po tem pa se je Shane preselil k njej. Po dveh letih skupnega življenja jo je zaprosil za roko, lani pa sta se poročila in si obljubila večno zvestobo.

Video posnetek z njune poroke je na spletu pristal šele v teh dneh, do danes pa je že prava uspešnica in obenem dokaz, da resnična ljubezen obstaja. Srečno v zakonu in skupnem življenju.
0
graf
Pred 27 tedni
zelo pogumna nevesta , vso srečo v zakonu !
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Tesla pri 110 km/h treščila v stavboGrizli medved ujel severnega jelena: Posnetek ima 7 milijonov ogledov!Jazbec sredi belega dne ob gozdni poti lovil pse in ljudiKuža je simuliral poškodbo tačke, nato mu je lastnik omenil sprehodPevka iz Nemčije šokirala sodnike: Takšnega nastopa niso pričakovali!VIDEO: Prizor iz Slovenije, ki je prava uspešnica: Na cesti so posneli laboda!VIDEO: Luka Dončić v prvem polčasu dosegel isto število točk kot PhoenixŠok na gorenjski avtocesti: Takšnemu prizoru so bili priča policisti!Policist se je osmešil pred kamero: Posnetek ima že 17 milijonov ogledov!Slon življenje rešil antilopi: Tako je klical na pomoč, ko se je utapljala!VIDEO: Ukrajina zmagovalka Evrovizije 2022: Prejeli so rekordno število glasov!Ko se Slovenec znajde na Balkanu: Žena se je držala za glavo!Fanta sta se prvič srečala na britanskem talentu: Za nastop sta dobila zlati gumb!Lastnik bowling centra pri Krškem v šoku: Takšno škodo so povzročili vlomilci!Reporter Milan s parodijo na potapljanje: Posnetek, ki je doza smeha!Na klavir je zaigral uspešnico Linkin Park, mimoidoči so bili navdušeniVIDEO: Ganljiv videospot za pesem Ukrajincev, s katero so zmagali na EvrovizijiUrška Kužet in Nika Svetlin skupaj zapeli uspešnico Slovenskih MuzikantovMongolec na talentu šokiral sodnike: Takšne moči še niste videli!Več mesecev so izginjali smetnjaki, zdaj so našli krivcaSestri zapeli svetovno uspešnico, ki jo pojeta Andrea Bocelli in Celine DionNa talentu navdušil s čarovnijo: Takšno točko je pripravil za avdicijo!VIDEO: Pisarna za moške: Parodija, ki se ji te dni smeji Slovenija!VIDEO: 30 metrov dolga hiša iz Slovenije, ki navdušuje z elegancoMoški tvegal svoje življenje: Deklico je rešil pred padcem iz 8. nadstropja!