Poroko je snemal z dronom, nato pa v kader ujel hudo prometno nesrečo

Leteči droni so v teh letih zelo priljubljeni, a jih je kljub priljubljenosti zaradi vedno strožje zakonodaje v zraku vse manj. Iz Kirgizistana prihaja video posnetek z drona, ko je njegov pilot hotel posneti trenutke med poroko.

Prav v istem trenutku pa se je le nekaj deset metrov naprej na cesti zgodila prava drama.

En izmed voznikov je izgubil nadzor nad svojim vozilom, nato pa trčil naravnost v kamnit obok, ki je ločeval vozne pasove. V nesreči sta se poškodovali dve osebi, moški z dronom pa je celotno dramo uspel posneti na kamero.

Nesreča se je zgodila v mestu Jalal-Abad, do trčenja pa je prišlo tik pred tem, ko sta se ženin in nevesta napotila proti kamnitemu oboku.

Zdaj je video posnetek pilot drona delil s spletom, tam pa je požel nemalo pozornosti. Poglejte si, kakšen trenutek je posnel na kamero!
0
JeklenaPest
Pred 12 tedni
Škoda, da je posnetek na začetku preveč odrezan, ker bi bilo videti, kako voznik rdečega avtomobila (RUS) prehiteva po desni in prepozno uvidi, da bo treba zaviti levo pod obok. A ko so hitrosti večje od 60km/h z volanom ni pametno preveč odločno opletati, ker fizika ni nekaj, kar bi lahko prevaral...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samVIDEO: To je posnetek iz Slovenije, ki bi ga morali videti vsi motoristiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Goska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Luka Dončić navdušil z zverinskim zabijanjem, koš je dosegel kar s klopiVIDEO: Vratar osmešil igralce! Pretekel je igrišče, nato dosegel zadetekVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To so napake, ki sta jima bila med snemanjem priča Slakonja in ZrnecSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: V Planici poletela do 248 metrov, blestela tudi Timi Zajc in Domen PrevcVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokaliVIDEO: Ste že videli, kako sneg na avtocestah plužijo v Ameriki?