Poroko je snemal z dronom, nato pa v kader ujel hudo prometno nesrečo

Leteči droni so v teh letih zelo priljubljeni, a jih je kljub priljubljenosti zaradi vedno strožje zakonodaje v zraku vse manj. Iz Kirgizistana prihaja video posnetek z drona, ko je njegov pilot hotel posneti trenutke med poroko.

Prav v istem trenutku pa se je le nekaj deset metrov naprej na cesti zgodila prava drama.

En izmed voznikov je izgubil nadzor nad svojim vozilom, nato pa trčil naravnost v kamnit obok, ki je ločeval vozne pasove. V nesreči sta se poškodovali dve osebi, moški z dronom pa je celotno dramo uspel posneti na kamero.

Nesreča se je zgodila v mestu Jalal-Abad, do trčenja pa je prišlo tik pred tem, ko sta se ženin in nevesta napotila proti kamnitemu oboku.

Zdaj je video posnetek pilot drona delil s spletom, tam pa je požel nemalo pozornosti. Poglejte si, kakšen trenutek je posnel na kamero!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Škoda, da je posnetek na začetku preveč odrezan, ker bi bilo videti, kako voznik rdečega avtomobila (RUS) prehiteva po desni in prepozno uvidi, da bo treba zaviti levo pod obok. A ko so hitrosti večje od 60km/h z volanom ni pametno preveč odločno opletati, ker fizika ni nekaj, kar bi lahko prevaral...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Grozljivka na cesti pri Idriji: Motorist se je smrti izognil za mišjo dlakoVIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!SMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoPsička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeMalčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!VIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Nekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Nesrečo na Jesenicah posnela kamera: Tako je Corvetta trčila v avtošolo!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuDeklico s srebrnimi očmi so ob rojstvu vsi zapustili, nato se je zgodil čudežSMEH: Kuža ni mogel mimo železne ograje: To je prizor, ki nasmeje do solz!VIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeVIDEO: Pred mamo je uničil telefon in ga vrgel v bazen: Želel si je nov iPhone!Voznik s prestižnim Mclarnom prehiteval stoječa vozila, nato dobil lekcijoNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika