Poroko je snemal z dronom, nato pa v kader ujel hudo prometno nesrečo

Leteči droni so v teh letih zelo priljubljeni, a jih je kljub priljubljenosti zaradi vedno strožje zakonodaje v zraku vse manj. Iz Kirgizistana prihaja video posnetek z drona, ko je njegov pilot hotel posneti trenutke med poroko.

Prav v istem trenutku pa se je le nekaj deset metrov naprej na cesti zgodila prava drama.

En izmed voznikov je izgubil nadzor nad svojim vozilom, nato pa trčil naravnost v kamnit obok, ki je ločeval vozne pasove. V nesreči sta se poškodovali dve osebi, moški z dronom pa je celotno dramo uspel posneti na kamero.

Nesreča se je zgodila v mestu Jalal-Abad, do trčenja pa je prišlo tik pred tem, ko sta se ženin in nevesta napotila proti kamnitemu oboku.

Zdaj je video posnetek pilot drona delil s spletom, tam pa je požel nemalo pozornosti. Poglejte si, kakšen trenutek je posnel na kamero!
0
JeklenaPest
Pred 26 tedni
Škoda, da je posnetek na začetku preveč odrezan, ker bi bilo videti, kako voznik rdečega avtomobila (RUS) prehiteva po desni in prepozno uvidi, da bo treba zaviti levo pod obok. A ko so hitrosti večje od 60km/h z volanom ni pametno preveč odločno opletati, ker fizika ni nekaj, kar bi lahko prevaral...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet