Posnel je izbruh vulkana v Ekvadorju: Posnetek jemlje sapo!

Martin Rietze je v mesecu januarju na spletu objavil video posnetek vulkana Reventador, ki se nahaja na vzhodu svetovnega gorstva Indi v Ekvadorju.

Izbruh vulkana se je zgodil že med 5. in 7. januarjem 2020, video posnetku pa so na spletu pristali ob koncu meseca januarja.

Avtor video posnetka je ob njem zapisal, da so celotni posnetki ujeti v resničnem času, celotno izkušnjo pa še dodatno obogati pristen zvok ob izbruhu vulkana Reventador.

Celotno dogajanje je posnel iz razdalje 4,5 kilometra, kjer se nahaja opazovalna točka za omenjen vulkan.

Poglejte si dih jemajoč prizor, v katerem je moč videti izbruh vulkana Reventador v Ekvadorju, ki se je zgodil na začetku meseca januarja 2020. Brez dvoma še en dokaz, kakšno moč ima mati narava!
0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Šaltal sem 18inch subwoofer in so se stresla tla v bloku. Le kako to zabobni v naravi...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Lesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Oče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!Na avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaVIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Luka Basi ob morju zaigral na klavir: Bo ta pesem njegova nova uspešnica?Oče in hčerka zapela kot Andrea Bocelli in Celine Dion: Njun nastop ruši rekorde!Motorist se je maščeval vozniku, ki mu je pokazal sredinca in vanj vrgel steklenicoJanez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Jan Plestenjak zapel novo pesem: Poklonil jo je tistim, ki se žrtvujejo za druge!Župnik iz Bohinja z novim posnetkom: "To je skrivnost, ki jo noben virus ne premaga!"Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Morski pes zaplaval v kroglo, polno ribKako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!Mačke v stanovanju začutile potres, preden se je zgodilDramatičen posnetek v zraku: Pri hitrosti 320 km/h je treščil v drugega padalca!