Posnel se je, ko je odstranil ogromno sršenje gnezdo

Ste se kdaj vprašali, kako poteka odstranitev ogromnega sršenjega gnezda?

Na YouTube omrežju je že pred leti pristal video posnetek, pri katerem se je moški v polni zaščitni opremi lotil prav omenjenega opravila. Gnezdo je bilo tako veliko, da je v njem prebivalo na stotine sršenov.

Video posnetek je na YouTube omrežju objavil uporabnik, ki se predstavlja z vzdevkom Stinger Creations. Ta je prava uspešnica na spletu - do danes je dosegel že skoraj 15 milijonov ogledov.

Moški je ob video posnetku zapisal, da je sršenovo gnezdo odstranjeval v kraju Patterson v ameriški zvezni državi Louisiana, celoten postopek pa je trajal okoli 45 minut. Med delom ga ni zabodel niti en sam sršen.

Poglejte si, kako poteka odstranitev velikega sršenjega gnezda izpod rok profesionalca. Ste že kdaj videli tako ogromno gnezdo sršenov?
0
graf
Pred 1 tednom
moški o sršenih nima pojma ! Uničil je sicer gnezdo ...ki ga bo množica preživelih sršenov zgradila drugje ! Sršene se uničuje zgodaj zjutraj ko "so vsi doma" ! Midva s sosedom sva odstranila 60 kilogramsko gnezdo brez kakršnekoli zaščitne opreme ! Najbolj je za to delo uporabna 150 litrska vreča za smeti : eden pod gnezdo podstavi vrečo , drugi z žago lisičji rep na vrhu odreže gnezdo da pade v vrečo ...in je to to ! Niti en sršen nama v nasprotju tem "mojstrom" ko na stotine sršenov leta naokoli ni pobegnil ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Čudovita hiša v okolici Celja: Notranjost doma te prevzame z rožami!Slovenec navdušil s posnetkom: Njegov nastop te bo sezul!Potepuški kuža je leto dni zbiral pogum, nato se je zgodil mali čudežHaski prvič poskusil limeto: Njegov odziv je doza smeha!Rok Švab iz Modrijanov s sinom in hčerko zapel uspešnico "Ti, moja rožica"Posnetek malega Krisa, ki ti ogreje srce: Poglej, kaj počne danes!Slovenec si je privoščil ženo: To je storil, ko se je stopila na tehtnico!Ganljiv prizor iz živalskega vrta: Poglej, kaj je s poškodovano ptico počela gorila!Tilen Artač nasmejal z novo parodijo: Privoščil si je novo koalicijo KULFranko Bajc zablestel z novo pesmijo: Oboževalke so navdušene!Filip zapel s pevko Agnes: Navdušila sta s petjem uspešnice Modrijanov!Frizer pri moškemu poskrbel za čudež: Tako ga je ostrigel za poroko!Slovenijo obkroža posnetek, kako premagati virus: Poglej, kaj moramo storiti!VIDEO: Zlatko na ulici nadlegoval Milana Kreka: Posnetek je objavil na spletu!Deklica z avtizmom prvič spregovorila: Poglej si ta čaroben trenutek!Jelko Kacin udaril mimo, pošteno se je uštel med novinarsko konferencoMoški z golimi rokami rešil kužka, ki ga je zagrabil krokodilŠtirje kitaristi zaigrali "Tears In Heaven", nastop na spletu podira rekordeZlatko skesano pred kamero: "Gospod Krek, globoko se vam opravičujem!"Posnetek kužka, ki obkroža svet: Povsem mirno je opazoval dež!VIDEO: Prizor kot iz filma: Tako so pred redarji bežali otroci v Kranju!Izdelal je čudovito posodo iz bambusa in smole: Končni rezultat jemlje sapo!Fantje iz Afrike navdušili z nastopom: Njihovo petje ti naježi kožo!Osemletni genij iz Rusije zaigral Bacha, boljše od samega Bacha!Pilot v oblaku izgubil občutek, skoraj bi treščil ob tla