Posneli nenavaden prizor, ko je pokrov jaška skakal na cesti

Iz ameriškega mesta Denver prihaja video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nenavaden prizor.

Tam so sredi ceste posneli skakajoči pokrov jaška, ob katerem so mnogi vozniki ostali brez besed.

Mnogi so se ob videnem prizoru spraševali, če gre za duha, morda za strašljivega klovna v jašku ali igro ninja želv. No, na koncu se je sicer izkazalo, da je za poskakovanje pokrova kriv zračni mehur, ki se je ustvaril v notranjosti jaška.

Omenjeno teorijo so potrdili tudi pri podjetju Denver Water, ki skrbi za vzdrževanje jaškov za meteorno vodo. Video posnetek je samo na YouTube omrežju v mesecu dni dosegel skoraj 2 milijona ogledov.

Poglejte si nenavaden prizor iz mesta Denver v Združenih državah Amerike, pri katerem smo lahko priča skakajočemu pokrovu jaška.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Pri nas taki pokrovi izginjajo celo brez zračnega toka v kanalih...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Mama gorila ganila svet: Tako se je odzvala, ko je videla dojenčka!Mačka, ki sosedom krade stvari: Posnetek je uspešnica na spletu!Ženska na gorski cesti srečala skupino prijaznih psovVIDEO: Avdića nasmejali do solz: Takšno pismo je Deželaku prebral njegov sin!Mačka jedla hrano psa, nato jo je zalotil med krajoLastnik je na pašniku poklical krave: Poglej, kako so se odzvale živali!Hofer z oglasom obkroža Slovenijo: Predstavili so novo pesem!Na plaži jo je zaprosil za roko: Prijateljica se je osmešila pred kamero!Mali prašiček iz Slovenije ni mogel zaspati, posnetek je uspešnica na spletuVIDEO: Najbolj nor koš med NBA tekmo? Dosegel ga je Luka Dončić!VIDEO: Ana Soklič nastopila na evrovizijskem odru na NizozemskemMoški iz BiH zgradil hišo, ki se obrača: Poglejte si njegovo stvaritev!Moški vstopil v telovadnico, da bi pretepel trenerja: Takoj mu je bilo žal!VIDEO: Saša Lendero navdušila s posnetkom: Njen mož je pokazal pevski talent!Rešili so sestradano psičko: Ležala je na kupu razbitin!Posnetek dveh norcev obkroža splet: Skočila sta z vrha vetrne turbine!VIDEO: Slovenec posnel trenutek, ko se je v dolini Vrata sprožil plazLastnik mačkam naredil dvigalo: Posnetek je uspešnica na spletu!Švercanje turistov čez hrvaško mejo: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač zapel kot slovenski glasbeniki: Parodija, ki te bo nasmejala!Dramatičen posnetek s poljske avtoceste: Tovornjaku je razneslo gumo!VIDEO: 18-letna Polona v Sanjski moški izgubila živce: Padale so ostre besede!Druga vaja Ane Soklič na Evroviziji 2021: Takšno napako ji očitajo gledalci!Deček na električnem skiroju grdo trčil v ograjoPosnetek volkulje in njenih mladičkov iz Slovenije: Prizori ti polepšajo dan!