Posneli prizor na vrhu Mount Everesta: Takšnemu razgledu so bili priča!

Na omrežju YouTube je pred leti pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo dih jemajoč prizor na vrhu najvišje gore na svetu.

Skupina alpinistov se je ob koncu meseca maja odpravila na Mount Everest, s številnimi spletnimi uporabniki pa delila čudovit razgled, ki so mu bili priča.

Video posnetek z Mount Everesta je na spletu že prava uspešnica - samo na omrežju YouTube je do danes dosegel že skoraj 2 milijona ogledov, nad prizori pa so navdušeni številni alpinisti in ljubitelji narave.

Prizore so posneli na GoPro kamero, alpinisti pa so morali med potjo uporabljati tudi dodaten kisik. Gre za enega izmed redkih prizorov, pri katerem smo lahko priča razgledu, ki ga ponuja najvišja gora na planetu Zemlja.

Poglejte si čudovit prizor, ki so mu bili priča alpinisti, ko so dosegli vrh Mount Everesta. Bi se jim pridružili ob čudovitem razgledu?
0
graf
Pred 1 mesecem
so šele na polovici poti , zdaj je treba (po možnosti v enem kosu) še nazaj v dolino prit ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Strogi sodnik Simon prekinil nastop 16-letnice, nato je navdušila v drugem poskusuMoški rešil izgubljenega pujska, ki je plaval sredi morjaMoški je na kajaku klical bele kite: Obiskali so ga in zanj zapeli pesem!Lastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Lastniki so posvojili pasjega mladička: Tako se je odzval starejši pes!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničBrezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoKako izgleda čiščenje dlake pri haskiju? Posnetek je uspešnica na spletu!Kmet s pomočjo stare gume očistil cev: Video posnetek je uspešnica na spletu!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!VIDEO: Reševalci razočarani in jezni: To je počel voznik na slovenski avtocesti!Padalcu se v zraku zapletejo vrvi: Rešil se je zadnjo sekundo!Mama gorila obiskovalcem v živalskem vrtu ponosno kazala mladičkaMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Krava je padla v bazen, reševati so jo morali gasilciNa gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaMoški na Šrilanki lokvanj spremenil v ogrlico: Posnetek ima 5 milijonov ogledov!Slovenski ansambel predstavil poletno pesem: Poslušalci so navdušeni!Posnetek, ki dokazuje, kako hitri plavalci so medvediVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloŽelva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Japonci na talentu navdušili sodnike: Takšen nastop so pripravili s pomočjo vrvi!Janez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!VIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!