Posneli prizor na vrhu Mount Everesta: Takšnemu razgledu so bili priča!

Na omrežju YouTube je pred leti pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo dih jemajoč prizor na vrhu najvišje gore na svetu.

Skupina alpinistov se je ob koncu meseca maja odpravila na Mount Everest, s številnimi spletnimi uporabniki pa delila čudovit razgled, ki so mu bili priča.

Video posnetek z Mount Everesta je na spletu že prava uspešnica - samo na omrežju YouTube je do danes dosegel že skoraj 2 milijona ogledov, nad prizori pa so navdušeni številni alpinisti in ljubitelji narave.

Prizore so posneli na GoPro kamero, alpinisti pa so morali med potjo uporabljati tudi dodaten kisik. Gre za enega izmed redkih prizorov, pri katerem smo lahko priča razgledu, ki ga ponuja najvišja gora na planetu Zemlja.

Poglejte si čudovit prizor, ki so mu bili priča alpinisti, ko so dosegli vrh Mount Everesta. Bi se jim pridružili ob čudovitem razgledu?
0
graf
Pred 3 tedni
so šele na polovici poti , zdaj je treba (po možnosti v enem kosu) še nazaj v dolino prit ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Psička je prebudila lastnika: Posnetek ima že 25 milijonov ogledov!Moški obvaroval svojo ženo, ko so v njegov dom vdrli trije lopoviVIDEO: Mož učil Slovenko, kako skuhati riž: Posnetek je doza smeha!Vojaški pes ni hotel zapustiti lastnika: Njegova poteza je ganila svet!Bratec se med petjem pridruži sestrici: Posnetek je uspešnica na spletu!VIDEO: Luka Dončić navdušil ob zvoku sirene: V nekaj sekundah dosegel 5 točk!Lev prijatelja psa prosil za odpuščanje: Posnetek ima 70 milijonov ogledov!Jagenjček pred kamero pokazal plesne korake: Prizor ti bo polepšal dan!Lastnik posnel mačke in pse ob ovirah: Posnetek ima že 45 milijonov ogledov!Pristanek letala na najbolj nevarnem letališču na svetuDojenček v živalskem vrtu srečal leva: Posnetek ima 30 milijonov ogledov!25-letnik na talentu zapel znano uspešnico: Navdušil je vse sodnike!Slovenski policisti objavili divjo vožnjo: Drvel je skoraj 200 km/h!Smučar se je spustil z vrha gore: Tako se je za njim pognal kuža!VIDEO: Dramatični prizori s slovenskih avtocest: Poglej, kaj so ujele kamere!VIDEO: Kučan veselo prepeval v družbi Kreslina: Zapeli so partizansko pesem!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Krek in Kacin: Nasmejali se boste do solz!Grozljiva nesreča na WRC Monte Carlo: Dirkalnik poletel v prepad!Sosed je roparjem prekrižal načrte, ustavil jih je z ograjoVIDEO: Drama sredi Ljubljane: Želela je vstopiti brez PCT, varnostnik ponorel!Dojenček je jokal ob labradorcu: Poglej, kako ga je kuža potolažil!Kamere posnele napad medveda: Moški je pred njim rešil psa!Grozljiv posnetek alpinistov: Tako nevarna je lahko hoja po zasneženih gorah!Mačka je skočila z okenske police, nato se ji je vdrla strehaSrhljiv prizor iz ruske mrtvašnice: Kamera posnela moškega, ki je oživel!