Posneli trenutek, ko se je porušila napihljiva streha velodroma v Novem mestu

Ponedeljek je bil širom Slovenije vremensko pester, sneg in veter sta preglavice povzročala na številnih koncih naše države.

Opazovalci so na telefon posneli trenutek, ko je v Češči vasi pri Novem mestu sneg porušil napihljivo streho velodroma.

V noči na ponedeljek je v Novem mestu zapadlo okoli 40 centimetrov snega, napihljiva streha velodroma pa takšne obremenitve ni zdržala. Že dopoldan se je močno nagibala, kasneje pa je pod težo snega klonila in se porušila.

V omenjenem vadbenem centru kolesarji in atleti trenirajo v zimskih mesecih, objekt pa zaradi incidenta do nadaljnjega ostaja zaprt. Škode za zdaj še ne morejo oceniti, v času nesreče pa v notranjosti velodroma ni bilo ljudi.

Velodrom je bil v Novem mestu zgrajen že leta 1996, leseni pod so obnovili leta 2013. Kasneje so leta 2019 prenovili celoten objekt in postavili napihljivo streho, celotna naložba je znašala okoli 3,5 milijona evrov.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Govor, ki obkroža Slovenijo: Prisluhni, kaj je povedal Jan Plestenjak!Mati dojenčka pustila pred vrati dedka in babice: Njun odziv ti polepša dan!VIDEO: Po planiški velikanki na smučki spustili pivo: Padel je nov rekord!Na čolnu so doživeli šok: Proti njim je plavalo ogromno morsko bitje!V tunelu posneli udarni val po eksploziji: Posnetek je uspešnica na spletu!Babica je otrokma polepšala dan: Takšen tobogan je izdelala iz snega!VIDEO: Hrvat kupil vinjeto, nato ga je ustavil DARS: Poglej dramo, ki je sledila!Posnetek iz Avstrije, ki je paša za oči: Pluženje zasnežene ceste s traktorjem!VIDEO: Nenavaden prizor v Ljubljani: Tako so kradli oblačila iz zabojnika!Moški tekel čez avtocesto, da bi rešil nezavestno voznicoVoznik posnel izjemen prizor: Tako je številčna čreda divjadi prečkala cesto!Posnetek jezne gorile, ko je v živalskem vrtu razbila stekloVIDEO: Goran Obrez zapel za Denisa Avdića: Tako mu je voščil za rojstni dan!Dostavljalec se je zaletel v ograjo, koze so od šoka padle na tlaVIDEO: Timi Zajc preletel rekord skakalnice, nato je sledil grozljiv padecLastnica posnela konja, ko sta videla sneg: Posnetek ima milijon ogledov!Koza na poledeneli cesti naletela na težave: Takšen prizor je posnela lastnica!Starša prek kamere gledala, kako sta roparja njune otroke vzela za talceVIDEO: Grozljivi posnetki iz Turčije: Tako so se zaradi potresa porušile stavbe!VIDEO: Joker Out predstavili pesem, s katero bo Slovenija nastopila na EvrovizijiOb reki so zaigrali pesem "Hotel California", njihov nastop je uspešnica na spletuVIDEO: Posnetki iz zraka, ki razkrivajo uničenje zaradi potresa v TurčijiPluženje snega v Avstriji: Tako se je voznik posnel iz traktorja!VIDEO: Borut Pahor pokazal, kako se pelje Katra: Zanjo ponujajo več kot 45.000€!VIDEO: Takšno je življenje v ruskem mestu Jakutsk pri minus 61 stopinjah Celzija