Posnetek 4-letne deklice iz Slovenije senzacija na spletu: Tako je deskala na snegu!

Splet je te dni obkrožil simpatičen video posnetek, ki ga je na Facebook in Instagram omrežju objavil slovenski športnik Marko Grilc.

V smučarskem središču Absolut Park v Avstriji je posnel trenutek, pri katerem je vso pozornost ukradla njegova komaj 4 leta stara hčerka Emma.

Marko Grilc je profesionalni deskar, ki je leta 2016 doživel hudo nesrečo, pri kateri je utrpel zlom hrbta. Na srečo jo je odnesel brez trajnih posledic, prosti čas pa najraje preživlja z družino.

Njegova 4-letna hčerka Emma je po zaslugi svojega talenta pri deskanju postala prava spletna senzacija - oče Marko je na spletu objavil video posnetek njenih veščin med deskanjem, spletni uporabniki pa so nad videnim navdušeni.

4-letna deklica Emma navdušila s talentom:


Družbo ji je v video posnetku poleg Markota delal tudi brat Maxx, nad izjemnim talentom 4-letne deklice Emme pa boste zagotovo navdušeni. Na spletu je pristal tudi video posnetek, v katerem je Emma dokazala, da se z desko ne boji niti skakanja v tamkajšnjem otroškem parku!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Medicinsko sestro ganili do solz: To so storili sosedje, ko je šla v nočno izmeno!VIDEO: Slovenska voditeljica jokala kot dež: "Nihče mi tega ni povedal!"Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Ameriški vojaki pripravili poklon za Slovenijo: Tako so zapeli "Lipa zelenela je"Nastop, ki na spletu ruši rekorde: Zapel je kot dvojček Michaela Jacksona!Kako se je leta 2020 svet ustavil: Ganljiv video posnetek za naše potomce!Rok Švab iz Modrijanov pokazal, kakšen talent ima njegov sin StašŠpanski policisti stopili na ulico: Njihov posnetek je senzacija na spletu!Tovornjak se je za las izognil trčenju na avtocestiBedak na avtocesti zaviral pred tovornjakom, nato je dobil najboljšo lekcijoNa avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaSlovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Lesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Posnel je izbruh vulkana na Japonskem: Posnetek ti bo vzel sapo!VIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Tilen Artač s provokativno parodijo: "Hvala ti, hvala, Janez Janša!"Hrvaški glasbenik navdušil v gorah: Tako je zaigral pesem "Hallelujah"Denis Avdić in Damjan Murko nasmejala: Tako sta se lagala pred kamero!Slovenec z otroci zaigral za vse mame: Tako so zapeli pesem Lojzeta Slaka!Denise Dame udarila po Inji Zalta: "Prosjačiš kot romska beračica?"Zaradi virusa ni smel praznovati rojstnega dne: Sorodniki so ga ganili do solz!Bolje širiti dobro voljo, kot korono: Slovenec s pesmijo poskrbel za smeh!Slovencu dolgčas v karanteni: Tako se zabava s praznimi pločevinkami piva!Janez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!