Posnetek 4-letne deklice iz Slovenije senzacija na spletu: Tako je deskala na snegu!

Splet je te dni obkrožil simpatičen video posnetek, ki ga je na Facebook in Instagram omrežju objavil slovenski športnik Marko Grilc.

V smučarskem središču Absolut Park v Avstriji je posnel trenutek, pri katerem je vso pozornost ukradla njegova komaj 4 leta stara hčerka Emma.

Marko Grilc je profesionalni deskar, ki je leta 2016 doživel hudo nesrečo, pri kateri je utrpel zlom hrbta. Na srečo jo je odnesel brez trajnih posledic, prosti čas pa najraje preživlja z družino.

Njegova 4-letna hčerka Emma je po zaslugi svojega talenta pri deskanju postala prava spletna senzacija - oče Marko je na spletu objavil video posnetek njenih veščin med deskanjem, spletni uporabniki pa so nad videnim navdušeni.

4-letna deklica Emma navdušila s talentom:


Družbo ji je v video posnetku poleg Markota delal tudi brat Maxx, nad izjemnim talentom 4-letne deklice Emme pa boste zagotovo navdušeni. Na spletu je pristal tudi video posnetek, v katerem je Emma dokazala, da se z desko ne boji niti skakanja v tamkajšnjem otroškem parku!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Smetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!4-letna deklica iz Slovenije osvaja svet: Posnetek na spletu ruši rekorde!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smehaSramežljiv najstnik zapel svetovno uspešnico: Sodniki so bili ganjeni!Sodnike je odpihnil na hrvaškem talentu: Tako je zapel svetovno uspešnico!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Pijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereSplezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Šok za 51-letnika na portugalskem talentu: Poglej, kaj so mu naredili sodniki!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Deček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Košarkar grdo padel na glavo: Nasprotnik je od šoka zajokal!Jana Morelj ganjena ob rojstnem dnevu: Tako ji je voščila hčerka Mia!Po presaditvi pljuč je prvič zajela sapo: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Napadel ga je medved: Tako ga je pregnal neustrašni Šved!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseOsvajal je ženske sredi Ljubljane: Poglej, kako so ga zavrnile!VIDEO: Posnetek slovenskih gasilcev z avtoceste: Tako so se jim umikali vozniki!Helena Blagne s pesmijo "Led in sol" navdušila Slovence: Bo to še ena uspešnica?Edo Murić v zadnji sekundi zadel noro trojko, komentator ni mogel verjeti3-letna deklica do solz ganila mamo, ko jo je obiskala v vojski