Posnetek Arturja Šterna in La Toye, ki se mu smeji vsa Slovenija

Slovenijo je znova obkrožil video posnetek iz leta 2013, ko je La Toya v pogovorni oddaji Boom gostila Arturja Šterna.

Beseda je tekla tudi o alkoholu, prav o tej temi pa je Artur Štern imel veliko za povedati.

Na Facebook omrežju se je razširil izsek iz pogovorne oddaje Boom, ko je voditeljica La Toya pred leti opravljala intervju z Arturjem Šternom. Najprej ga je vprašala, kako se trezni od alkohola, Artur pa je brez dlake na jeziku povedal, koliko alkohola spije.

"Potem ene tri dni sem pijan čist, potem pa ne morem več, potem pa se treznim," je dejal Artur Štern pred La Toyo. V nadaljevanju je še dodal, da ima alkohol tudi svoje pozitivne strani.

Artur Štern je prepričan, da smo s pomočjo alkohola bolj sproščeni, z drugimi ljudmi pa lažje navezujemo stike. In še en njegov nasvet pri pitju alkohola? Potrebno je najti samo tisto "tapravo" dozo.
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
To sta dva turbo butla...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Lesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Oče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!Na avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaVIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Luka Basi ob morju zaigral na klavir: Bo ta pesem njegova nova uspešnica?Oče in hčerka zapela kot Andrea Bocelli in Celine Dion: Njun nastop ruši rekorde!Motorist se je maščeval vozniku, ki mu je pokazal sredinca in vanj vrgel steklenicoJanez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Jan Plestenjak zapel novo pesem: Poklonil jo je tistim, ki se žrtvujejo za druge!Župnik iz Bohinja z novim posnetkom: "To je skrivnost, ki jo noben virus ne premaga!"Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Morski pes zaplaval v kroglo, polno ribKako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!Mačke v stanovanju začutile potres, preden se je zgodilDramatičen posnetek v zraku: Pri hitrosti 320 km/h je treščil v drugega padalca!