Posnetek ganil Slovence: Mali borec Kris samostojno sedel kar štiri minute!

Iz Los Angelesa v ZDA prihaja nove vzpodbudne novice. Starši malega borca Krisa so z video posnetkom sporočili, da je mali junak na pregledu pri zdravniku prvič v življenju sam sedel cele štiri minute.

S svojim podvigom je staršem močno polepšal dan, presenetil pa je tudi fizioterapevtko in dr. Perryja B. Sheiha.

Kris Zudich iz Kopra, ki je v ZDA prejel revolucionarno zdravilo zolgensma, iz dneva v dan bolj napreduje. Prejšnji teden je mali borec povsem samostojno sedel in se igral brez opornice, danes pa je na spletu pristal nov video posnetek, v katerem je pokazal svoj napredek.


Ana Jerak in Matteo Zudich, starša malega Krisa, sta na Instagram profilu objavila video posnetek, ki je obema orosil oči.

Kris je tokrat ob obisku zdravnika prvič v življenju povsem samostojno sedel cele štiri minute. Nad rezultati je navdušena tudi fizioterapevtka in dr. Perry B. Sheih, ki budno spremlja napredovanje malega Krisa. Poglejte si prizor, ki je staršema malega Krisa pričaral najlepšo decembrsko pravljico!

0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Drži se in bori se, mali junak. V naših srcih si VELIK!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na prosto je izpustil račke: Odziv živali je doza smeha!VIDEO: Fant iz pekla: Ne boste verjeli, kaj je storil dekletu!Mačka ni vedela, kaj bi z dojenčkom: Konec vas bo nasmejal do solz!Filipinec razjokal sodnike: Zapel je pesem, ki jo pojeta Bocelli in Celine Dion!VIDEO: Slovenec zapel kot Petar Grašo: Njegov nastop ti bo naježil kožo!Na mrzli ulici so rešili buldoga: Da je preživel, je jedel listje!Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!Voznik ratraka se je stepel s smučarjemSrb z Mercedesom prevozil 760.000 km v 4 letih: Kako izgleda avtomobil?Mucko posneli ob Newtonovi zibelki: Ukradla je vso pozornost!Tovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaVoznik avtobusa mislil, da je samNažigal je svoj avtomobil, nato mu je eksplodiral motorVIDEO: Boban zadel trojko, Luka Dončić je vriskal od veseljaVIDEO: Tudi vas skrbi, kaj bo prineslo leto 2020? To je povedal župnik iz Bohinja!17-letnica prevzela splet z angelskim glasom, ko je zapela "Amazing Grace"Letala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiKlemen Slakonja nasmejal kot Melania Trump: Tako je govoril o Sloveniji!Veterinarji rešujejo ožgane koale: Na Kengurujskem otoku jih je poginilo 30.000!VIDEO: Kuža pri Kamniku padel v vodo: Tako so ga rešili pogumni gasilci!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpnice