Posnetek ganil Slovence: Mali borec Kris samostojno sedel kar štiri minute!

Iz Los Angelesa v ZDA prihaja nove vzpodbudne novice. Starši malega borca Krisa so z video posnetkom sporočili, da je mali junak na pregledu pri zdravniku prvič v življenju sam sedel cele štiri minute.

S svojim podvigom je staršem močno polepšal dan, presenetil pa je tudi fizioterapevtko in dr. Perryja B. Sheiha.

Kris Zudich iz Kopra, ki je v ZDA prejel revolucionarno zdravilo zolgensma, iz dneva v dan bolj napreduje. Prejšnji teden je mali borec povsem samostojno sedel in se igral brez opornice, danes pa je na spletu pristal nov video posnetek, v katerem je pokazal svoj napredek.


Ana Jerak in Matteo Zudich, starša malega Krisa, sta na Instagram profilu objavila video posnetek, ki je obema orosil oči.

Kris je tokrat ob obisku zdravnika prvič v življenju povsem samostojno sedel cele štiri minute. Nad rezultati je navdušena tudi fizioterapevtka in dr. Perry B. Sheih, ki budno spremlja napredovanje malega Krisa. Poglejte si prizor, ki je staršema malega Krisa pričaral najlepšo decembrsko pravljico!

0
JeklenaPest
Pred 3 meseci
Drži se in bori se, mali junak. V naših srcih si VELIK!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nor posnetek toče v Italiji: Prizor, ki spominja na vojno območje!Audi voznik prevozil rdečo luč: Takšno lekcijo mu je dal tovornjakar!Mož in žena navdušila sodnike na talentu: Njun ples je prava mojstrovina!Anja Ramšak in Robert Roškar z novo parodijo: Priredila sta znano uspešnico!VIDEO: Rogličev sinček Lev ob sprejemu ukradel srca slovenskih navijačevRuski policist nalašč trčil v prehitro vozilo, da bi rešil pešceCristiano Ronaldo, zmoreš to? Poglej, kaj je uspelo slovenskemu kapetanu!VIDEO: Murič in Prepelič poskrbela za smeh: Tako sta odgovorila Špancem!Grozljiv posnetek iz Indije, zaradi podora skal umrlo devet pohodnikovTakšne prizor je doživela lastnica, ko je Aljasko zadel potresPapiga si je ob mucki drznila preveč, nato je sledila klofutaPrizor, ki so mu bili priča slovenski gasilci ob prometni nesreči na avtocestiVIDEO: Ste videli, kako je Luka Dončić rešil žogo na tekmi proti Španiji?Dečka vstopila v trgovino, ko ni bilo prodajalca: Poglej, kako poštena sta bila!Težave za Denisa Avdića: To se mu je zgodilo, ko je prvič sedel na specialko!VIDEO: Posnetek zabave slovenskih košarkarjev, ki je zmotila ŠpanceMoški je česal mogočno kravo, nato je zahtevala več pozornostiTriki s pico na talentu: Poglej, kako je sodnike navdušil ta tekmovalec!Grozljiv prizor iz Belgije, ulica se je v nekaj sekundah spremenila v rekoMačka, s katero ni šale: Tako je ustavila rakuna, ko je kradel hrano!VIDEO: Ne boste verjeli, kaj je turist storil sredi avtoceste na HrvaškemPes lastnico opozoril, da ji je padel sladkor: Prinesel ji je sladko pijačo!VIDEO: Slovenci premagali svetovne prvake: Bili so premočni tudi za Špance!Pes ni mogel hoditi kot drugi kužki: Njegova prikupna hoja je osvojila svet!Roglič poskrbel za pravljico: Na kronometru osvojil zlato olimpijsko medaljo!