Posnetek ganil Slovence: Mali borec Kris samostojno sedel kar štiri minute!

Iz Los Angelesa v ZDA prihaja nove vzpodbudne novice. Starši malega borca Krisa so z video posnetkom sporočili, da je mali junak na pregledu pri zdravniku prvič v življenju sam sedel cele štiri minute.

S svojim podvigom je staršem močno polepšal dan, presenetil pa je tudi fizioterapevtko in dr. Perryja B. Sheiha.

Kris Zudich iz Kopra, ki je v ZDA prejel revolucionarno zdravilo zolgensma, iz dneva v dan bolj napreduje. Prejšnji teden je mali borec povsem samostojno sedel in se igral brez opornice, danes pa je na spletu pristal nov video posnetek, v katerem je pokazal svoj napredek.


Ana Jerak in Matteo Zudich, starša malega Krisa, sta na Instagram profilu objavila video posnetek, ki je obema orosil oči.

Kris je tokrat ob obisku zdravnika prvič v življenju povsem samostojno sedel cele štiri minute. Nad rezultati je navdušena tudi fizioterapevtka in dr. Perry B. Sheih, ki budno spremlja napredovanje malega Krisa. Poglejte si prizor, ki je staršema malega Krisa pričaral najlepšo decembrsko pravljico!

0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Drži se in bori se, mali junak. V naših srcih si VELIK!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Vidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimMladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Filip zapel z operno pevko: Prisluhni, kako sta zapela slovensko pesem!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!VIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Grozljiv posnetek iz Rusije: Eksplodirala je bencinska črpalka!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuGrozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!Moški prijel sekiro, nato je razbil steklo na avtomobilu: Rešil je ujetega kužka!Mladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Strela na pašniku zadela kravoKanadčan posnel trenutek, ko se je ogromen tornado dotaknil talProdajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!