Posnetek iz Italije senzacija na spletu: To se je zgodilo, ko so podirali drevesa!

Člani italijanskega podjetja Tagliaferri Forestale, ki se ukvarja z gozdarstvom in sečnjo, so med preteklim delom posneli čudovit prizor, ki je mnoge pustil brez besed.

Ko so sredi gozda čistili teren, so dobili povsem nepričakovanega gosta, ki se njihove prisotnosti niti najmanj ni bal.

Med uporabo motorne žage, ki je zelo glasna, je v njihovo bližino prišla košuta. Gozdarjev se ni prav nič bala, ob podrtem drevesu pa je pasla svojo radovednost tudi v trenutku, ko je tik do nje pristopil snemalec.

Košute sicer veljajo za zelo plašne gozdne živali, a sodeč po video posnetku lahko naletimo tudi na takšne izjeme.

Poglejte si, kako čudovitemu prizoru so bili te dni priča gozdarji iz sosednje Italije, ko jih je obiskala odrasla košuta. Bi se takšnega prizora tudi sami razveselili?
0
Brane Kacjan
Pred 8 tedni
Ta košuta je gluha. Čuti samo tresljaje. :) KB
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski mesar poskrbel za smeh: Spijem en štamperli šnopca!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Privoščil si je slovenskega poslanca!Brezdomec je prvič obiskal brivca: Preobrazba te bo pustila brez besed!VIDEO: Grozljivka na poledeneli cesti: Moški se je komaj izognil tragediji!VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!VIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!VIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!Na hrvaškem talentu obnorel sodnike: Njegov angelski glas ti vzame sapo!VIDEO: David Amaro iz "Znan obraz ima svoj glas" zapel Oliverjevo CesaricoVIDEO: Celo večnost ni videl starih staršev: Zdaj jih je po 20 letih obiskal!VIDEO: Novinarji obiskali Krisa, iz Los Angelesa prihajajo spodbudne noviceKuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzVIDEO: Tovornjakar preživel grozljivo nesrečo! Nemški gasilci: "To je čudež!"VIDEO: Luka Dončić spektakularno zabil ob LeBronu, nato ga je uničil s trojkoUkradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!VIDEO: Čustveni prizori, ki ganejo: Luka Dončić spoznal malega borca Krisa!VIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceTimelapse jajca: To se zgodi z rumenjakom, če ga zunaj pustimo 13 dni!Najbolj legendarni slovenski posnetki, ki so poskrbeli za dozo smehaMed nevihto je zaigral "The Sound Of Silence", nastop jemlje sapoV livarni je odvrgel mokro železo: Komaj si je rešil življenje!Poskočni Dejan pokazal, kako si naredi svojo prepoznavno frizuroVIDEO: Dončić dobil grd udarec po nosu, nato je izenačil strelski rekord