Posnetek iz Italije senzacija na spletu: To se je zgodilo, ko so podirali drevesa!

Člani italijanskega podjetja Tagliaferri Forestale, ki se ukvarja z gozdarstvom in sečnjo, so med preteklim delom posneli čudovit prizor, ki je mnoge pustil brez besed.

Ko so sredi gozda čistili teren, so dobili povsem nepričakovanega gosta, ki se njihove prisotnosti niti najmanj ni bal.

Med uporabo motorne žage, ki je zelo glasna, je v njihovo bližino prišla košuta. Gozdarjev se ni prav nič bala, ob podrtem drevesu pa je pasla svojo radovednost tudi v trenutku, ko je tik do nje pristopil snemalec.

Košute sicer veljajo za zelo plašne gozdne živali, a sodeč po video posnetku lahko naletimo tudi na takšne izjeme.

Poglejte si, kako čudovitemu prizoru so bili te dni priča gozdarji iz sosednje Italije, ko jih je obiskala odrasla košuta. Bi se takšnega prizora tudi sami razveselili?
0
Brane Kacjan
Pred 2 tedni
Ta košuta je gluha. Čuti samo tresljaje. :) KB
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!V vozilo invalida je zalučal opeko: Kamera je posnela takojšnjo lekcijo!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!SMEH: Zagorska ruleta, ki je nasmejala Balkan: Preživijo jo le redkiHarpijski orel s svojo velikostjo prevzel svet: Ljudje mislijo, da je v njem človek!VIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeKužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Ker je bil hitrejši, je reli vozilo prehitel kar po zeleniciSredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!