Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!

Pred približno dvema mesecema je na spletu pristal video posnetek iz Srbije, ki je v hipu zaokrožil po mnogih državah Balkana.

V njem sta najprej dva fanta pokazala svoje plesne korake, nato je sredi trga sledilo nepričakovano presenečenje!

Facebook stran "Srbija" je objavila video posnetek, ob katerem so pripisali, da je mladost norost. V njem je sprva moč spremljati fanta, ki sta plesala užičko kolo, nato so se jima pridružili še drugi plesalci.

Vzdušje se je na trgu le še stopnjevalo, ob koncu pa so plesali skorajda vsi. Video posnetek je samo na omenjeni Facebook strani dosegel že več kot milijon ogledov!

Poglejte si čudovit plesni nastop mladih fantov in deklet iz Srbije, ki so s svojimi plesnimi koraki osvojili Balkan. Bodo s plesom navdušili tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
V tem narodu je nekaj čarobnega. Harmonika dugmetara jim kar razmetava noge...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorBrezdomec je prvič obiskal brivca: Preobrazba te bo pustila brez besed!VIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!VIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!VIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralKuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Ukradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!VIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraSmešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Novinarji obiskali Krisa, iz Los Angelesa prihajajo spodbudne noviceMotorist mu je dal lekcijo: Voznik je peljal kar po njegovem pasu!VIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićPoskočni Dejan pokazal, kako si naredi svojo prepoznavno frizuroKužka je odnesla deroča reka: Lastnik je skočil v vodo, da bi mu rešil življenje!25-letnik na tesno vožnjo odpeljal Audija, nato je trčil v 15 vozilSin za božič do solz ganil mamo, ki je zbolela za pljučnim rakomVIDEO: Isaac Palma predstavil novo pesem "Obljubi", oboževalci so navdušeni