Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!

Pred približno dvema mesecema je na spletu pristal video posnetek iz Srbije, ki je v hipu zaokrožil po mnogih državah Balkana.

V njem sta najprej dva fanta pokazala svoje plesne korake, nato je sredi trga sledilo nepričakovano presenečenje!

Facebook stran "Srbija" je objavila video posnetek, ob katerem so pripisali, da je mladost norost. V njem je sprva moč spremljati fanta, ki sta plesala užičko kolo, nato so se jima pridružili še drugi plesalci.

Vzdušje se je na trgu le še stopnjevalo, ob koncu pa so plesali skorajda vsi. Video posnetek je samo na omenjeni Facebook strani dosegel že več kot milijon ogledov!

Poglejte si čudovit plesni nastop mladih fantov in deklet iz Srbije, ki so s svojimi plesnimi koraki osvojili Balkan. Bodo s plesom navdušili tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
V tem narodu je nekaj čarobnega. Harmonika dugmetara jim kar razmetava noge...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!