Posnetek, ki gane do solz: Tako 2 leti star deček skrbi za invalidno mamo!

V preteklih dneh je na spletu pristal video posnetek s Kitajske, pri katerem lahko spremljamo ganljive prizore z dve leti starim dečkom, ki skrbi za svoja invalidna starša.

Njegov oče in njegova mati imata eno izmed oblik cerebralne paralize, zaradi česar imata omejitve pri nadzoru nad mišicami.

Video posnetek, ki je na omrežju YouTube pristal pred mesecem dni, je tam že prava uspešnica - do danes je dosegel več kot 1,5 milijona ogledov, deček pa je s svojim početjem ganil številne spletne uporabnike širom sveta.

Dve leti star Pomelo največkrat skrbi za mamo, ki ima med preprostimi opravili številne težave. Malček ji prav vedno priskoči na pomoč, rade volje pa pomaga tudi očetu.

Poglejte si ganljiv video posnetek s Kitajske, pri katerem lahko spremljamo komaj dve leti starega dečka Pomela, ki skrbi za svoja starša s cerebralno paralizo. Bo malček z dejanji tudi vam polepšal dan?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Deželaku na poti pomagal 99-letni Franc, skupaj sta gonila kvadrocikelVIDEO: Deželaku družbo delal 22-letni Anže, ki je na kvadrociklu igral harmonikoVoznica je spregledala tovornjak: Policist posnel filmski skok čez prikolico!Pevski zbor do solz ganil Simona Cowella, nato so dobili zlati gumbMoški je zgradil kamnito hišo v gozdu: Posnetek je uspešnica na spletu!Policistka je ustavila dedka: Med postopkom jo je navdušil s plesom!5-letna deklica se igra z nemškimi ovčarji: Posnetek ima 16 milijonov ogledov!Slovenca nasmejala s posnetkom: Tako je mož potolažil svojo ženo!Parodija na odstrel nutrij: Prisluhni, kaj je povedal lovec iz Slovenije!Katja Kaučič navdušila Slovence: Tako je zaigrala skladbo Franca Miheliča!Družino med sprehodom presenetila grizli medvedka z mladičkomaVIDEO: Kolaps na primorski avtocesti: Vozniki peljali kar v nasprotno smer!Tovornjakar nasmejal s posnetkom, ko so ga na avtocesti kaznovali policistiVIDEO: Deželaku je uspelo, na kvadrociklu je premagal peklenski klanecKamera posnela trenutek, ko je oče pred utopitvijo rešil sinaPevci z ansamblom zapeli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Jože Potrebuješ pokazal postopek, kako doma izdelujejo bezgov sokLuka Basi in Deželak zapela skupaj: Pevski talent sta pokazala na kvadrociklu!Mali slonček, ki je komaj shodil, se požene proti turistomRebeka Dremelj navdušila Slovence: Prisluhni, kakšno novo pesem je objavila!Na ljubljanski obvoznici posneli voznika, ko je peljal v nasprotno smerZakonske težave dveh upokojencev: Parodija na stvari, ki so prepovedane!Tetover malčku izdelal ponarejeno tetovažo, posnetek ima 2 milijona ogledovSlovenska parodija na novo tehnologijo: Posnetek je doza smeha!Prenavljali so cesto, Slovenec se je ob zapori peljal kar čez travnik