Posnetek, ki gane do solz: Takšna je bila reakcija mucka, ko je videl posnetek pokojnega lastnika!

O mnogih muckah še vedno krožijo govorice, da so te brezčutne in precej samosvoje. V našo bližino pridejo le, ko so lačne, v primerjavi s psi pa so popolno nasprotje.

Kljub temu pa vseh muck ne smemo metati v isti koš, kar dokazuje tudi spodnji video posnetek!

Splet je v teh dneh obkrožil ganljiv video posnetek, ki si ga je v nekaj dneh ogledalo že več milijonov ljudi.

Mucku so pokazali video posnetek njegovega lastnika, ki je umrl nekaj dni pred tem. Kar je storil mucek, je do solz ganilo mnoge ljubitelje živali.

Ob čudovitem prizoru boste solzo ali dve zagotovo potočili tudi sami, reakcija mucka pa je le še en dokaz, da so tudi te živali zelo navezane in ljubeče do lastnikov. Imate zvesto mucko doma tudi vi sami?
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Kdo pravi, da muce ne znajo imeti rade? Pa še kako znajo. Poglejte si samo izraz na njenih žalostnih očkah...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaVIDEO: Prizor sredi gozda navdušil Slovence! Poglej, kaj je posnela kameraKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeVIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Malčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!Psička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuBlagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačemHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!Nekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Drama na tekmi v Stožicah: Slovenija po preobratu do zmage nad IzraelomVIDEO: Prihod nevihte v Puli, oblaki so izgledali kot pošastVIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika10-letna deklica prevzela sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Kakšen šok za voznika: Pred policistom zaradi avtovleke končal na strehi