Posnetek, ki gane do solz: Takšna je bila reakcija mucka, ko je videl posnetek pokojnega lastnika!

O mnogih muckah še vedno krožijo govorice, da so te brezčutne in precej samosvoje. V našo bližino pridejo le, ko so lačne, v primerjavi s psi pa so popolno nasprotje.

Kljub temu pa vseh muck ne smemo metati v isti koš, kar dokazuje tudi spodnji video posnetek!

Splet je v teh dneh obkrožil ganljiv video posnetek, ki si ga je v nekaj dneh ogledalo že več milijonov ljudi.

Mucku so pokazali video posnetek njegovega lastnika, ki je umrl nekaj dni pred tem. Kar je storil mucek, je do solz ganilo mnoge ljubitelje živali.

Ob čudovitem prizoru boste solzo ali dve zagotovo potočili tudi sami, reakcija mucka pa je le še en dokaz, da so tudi te živali zelo navezane in ljubeče do lastnikov. Imate zvesto mucko doma tudi vi sami?
0
JeklenaPest
Pred 20 tedni
Kdo pravi, da muce ne znajo imeti rade? Pa še kako znajo. Poglejte si samo izraz na njenih žalostnih očkah...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!Posnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Kužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Sramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaVIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!Voznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Vodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoOtt Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluSnežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!