Posnetek, ki gane do solz: Takšna je bila reakcija mucka, ko je videl posnetek pokojnega lastnika!

O mnogih muckah še vedno krožijo govorice, da so te brezčutne in precej samosvoje. V našo bližino pridejo le, ko so lačne, v primerjavi s psi pa so popolno nasprotje.

Kljub temu pa vseh muck ne smemo metati v isti koš, kar dokazuje tudi spodnji video posnetek!

Splet je v teh dneh obkrožil ganljiv video posnetek, ki si ga je v nekaj dneh ogledalo že več milijonov ljudi.

Mucku so pokazali video posnetek njegovega lastnika, ki je umrl nekaj dni pred tem. Kar je storil mucek, je do solz ganilo mnoge ljubitelje živali.

Ob čudovitem prizoru boste solzo ali dve zagotovo potočili tudi sami, reakcija mucka pa je le še en dokaz, da so tudi te živali zelo navezane in ljubeče do lastnikov. Imate zvesto mucko doma tudi vi sami?
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Kdo pravi, da muce ne znajo imeti rade? Pa še kako znajo. Poglejte si samo izraz na njenih žalostnih očkah...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikNa hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!VIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedRuski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!VIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!VIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoVIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!Bosanec pokazal, kako se Bosanci obnašajo v Nemčiji in kako v BosniVIDEO: Malčka sta zaplesala pred kamerami: Njun ples na spletu ruši rekorde!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuVIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Parodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!Sredi noči je zapela operno pesem: Ne boste verjeli, kako so se odzvali sosedje!VIDEO: Ganljiva reklama, ki je razjokala Slovence: Takšen učinek imajo dobra dela!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!Kužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogarVIDEO: Prinesla je pošto, nato je prijaznega kužka pošpricala s solzivcemVIDEO: Izvir Hublja ob preteklem deževju pokazal svojo pravo močNa kamero so ujeli rojstvo delfina: Prizor bo ganil tudi tebe!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!Razgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozija