Posnetek, ki gane do solz: Takšna je bila reakcija mucka, ko je videl posnetek pokojnega lastnika!

O mnogih muckah še vedno krožijo govorice, da so te brezčutne in precej samosvoje. V našo bližino pridejo le, ko so lačne, v primerjavi s psi pa so popolno nasprotje.

Kljub temu pa vseh muck ne smemo metati v isti koš, kar dokazuje tudi spodnji video posnetek!

Splet je v teh dneh obkrožil ganljiv video posnetek, ki si ga je v nekaj dneh ogledalo že več milijonov ljudi.

Mucku so pokazali video posnetek njegovega lastnika, ki je umrl nekaj dni pred tem. Kar je storil mucek, je do solz ganilo mnoge ljubitelje živali.

Ob čudovitem prizoru boste solzo ali dve zagotovo potočili tudi sami, reakcija mucka pa je le še en dokaz, da so tudi te živali zelo navezane in ljubeče do lastnikov. Imate zvesto mucko doma tudi vi sami?
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Kdo pravi, da muce ne znajo imeti rade? Pa še kako znajo. Poglejte si samo izraz na njenih žalostnih očkah...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!