Posnetek, ki gane: Tako je kenguru objemal žensko, ki mu je rešila življenje!

Splet je ob koncu preteklega meseca decembra obkrožil ganljiv video posnetek iz Avstralije, ki je razjokal mnoge ljubitelje živali.

Dobri ljudje so že pred leti rešili kengurujko po imenu Abigail, v zavetišču pa so te dni posneli ganljiv prizor, ki bo v čustva zadel tudi tebe!

Kengurujka je že pri nekaj mesecih starosti izgubila svojo mamo, a so jo na srečo našli dobri ljudje iz organizacije za zaščito živali The Kangaroo Sanctuary Alice Springs, ki se nahaja v Avstraliji.


The Kangaroo Sanctuary Alice Springs, Facebook
V zavetišču so za žival ustrezno poskrbeli, kengurujka Abigail pa zna svojo hvaležnost rešiteljem pokazati še danes. Rešili so jo namreč že pred desetimi leti.

Avtorji video posnetka so ob njem zapisali, da Abigail vsak dan še vedno naprej objame prostovoljce, ki so ji pred leti rešili življenje. Še en dokaz, kako čustvene, pozorne in hvaležne so lahko živali!

0
JeklenaPest
Pred 4 dnevi
Blagor tistim, ki imajo tak odnos z živalmi. Po moje kaj prida človeških tovarišev ne potrebujejo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na prosto je izpustil račke: Odziv živali je doza smeha!VIDEO: Fant iz pekla: Ne boste verjeli, kaj je storil dekletu!Mačka ni vedela, kaj bi z dojenčkom: Konec vas bo nasmejal do solz!Filipinec razjokal sodnike: Zapel je pesem, ki jo pojeta Bocelli in Celine Dion!VIDEO: Slovenec zapel kot Petar Grašo: Njegov nastop ti bo naježil kožo!Na mrzli ulici so rešili buldoga: Da je preživel, je jedel listje!Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!Voznik ratraka se je stepel s smučarjemSrb z Mercedesom prevozil 760.000 km v 4 letih: Kako izgleda avtomobil?Mucko posneli ob Newtonovi zibelki: Ukradla je vso pozornost!Tovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaVoznik avtobusa mislil, da je samNažigal je svoj avtomobil, nato mu je eksplodiral motorVIDEO: Boban zadel trojko, Luka Dončić je vriskal od veseljaVIDEO: Tudi vas skrbi, kaj bo prineslo leto 2020? To je povedal župnik iz Bohinja!17-letnica prevzela splet z angelskim glasom, ko je zapela "Amazing Grace"Letala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiKlemen Slakonja nasmejal kot Melania Trump: Tako je govoril o Sloveniji!Veterinarji rešujejo ožgane koale: Na Kengurujskem otoku jih je poginilo 30.000!VIDEO: Kuža pri Kamniku padel v vodo: Tako so ga rešili pogumni gasilci!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpnice