Posnetek, ki gane: Tako je kenguru objemal žensko, ki mu je rešila življenje!

Splet je ob koncu preteklega meseca decembra obkrožil ganljiv video posnetek iz Avstralije, ki je razjokal mnoge ljubitelje živali.

Dobri ljudje so že pred leti rešili kengurujko po imenu Abigail, v zavetišču pa so te dni posneli ganljiv prizor, ki bo v čustva zadel tudi tebe!

Kengurujka je že pri nekaj mesecih starosti izgubila svojo mamo, a so jo na srečo našli dobri ljudje iz organizacije za zaščito živali The Kangaroo Sanctuary Alice Springs, ki se nahaja v Avstraliji.


The Kangaroo Sanctuary Alice Springs, Facebook
V zavetišču so za žival ustrezno poskrbeli, kengurujka Abigail pa zna svojo hvaležnost rešiteljem pokazati še danes. Rešili so jo namreč že pred desetimi leti.

Avtorji video posnetka so ob njem zapisali, da Abigail vsak dan še vedno naprej objame prostovoljce, ki so ji pred leti rešili življenje. Še en dokaz, kako čustvene, pozorne in hvaležne so lahko živali!

0
JeklenaPest
Pred 25 tedni
Blagor tistim, ki imajo tak odnos z živalmi. Po moje kaj prida človeških tovarišev ne potrebujejo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!