Posnetek, ki je razjokal svet: 7-letna deklica darovala organe, da bi rešila življenja

Te dni je splet obkrožil ganljiv video posnetek iz otroške bolnišnice Riley Children's Health, ki se nahaja v Indianapolisu v ameriški zvezni državi Indiana.

Tam so se zdravniki in medicinske sestre poslovili od 7-letne deklice, ki je svet ganila do solz.

7-letna Zahmira Austin je pred dnevi doživela grozljivo nesrečo - kmalu po praznovanju rojstnega dne se je nesrečno zapletla ob balon, ki je bil privezan na njeno posteljo. Nezavestno jo je našla mama, ki je takoj poklicala reševalce, pri oživljanju njene hčerke pa je pomagal tudi sosed.

Reševalci so nato pri deklici zaznali pulz, a žal je kruta usoda želela drugače. Njeni možgani so bili preveč časa brez kisika, deklica pa nikoli ne bi več okrevala.

Starši so zdravnikom povedali, da je Zahmira imela željo, da bi postala darovalka organov. Njihove besede so upoštevali, deklica pa je pred smrtjo postala herojka, ki je z donacijo organov rešila mnoge otroke. Bolnišnica je na spletu objavila ganljiv prizor, ko so se deklici pred odhodom v operacijsko dvorano poklonili zdravniki in številne medicinske sestre.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Darja Gajšek navdušila Slovence: Tako je zapela svojo novo pesem!Denis Avdić spet oponašal Milana Kreka: Jana Morelj jokala od smeha!Posnetek medicinske sestre, ki obkroža Slovenijo: "Kje je kakšna ovca?!"Gasilci s posnetkom obkrožajo Slovenijo: Takšen šov so pripravili!Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnikaTilen Artač nasmejal Slovence: Zapel je parodijo na pesem "Hej, hej, Ljubljančanke"V šovu je zapela pesem Lady Gaga, z glasom je sezula sodnikeNemški ovčar prvič videl zajčka: Takšen prizor so posneli lastniki!Deklici so očitali, da nima talenta: V pevskem šovu je vsem zaprla usta!Sin do solz ganil starša: S svojim denarjem jima je odplačal dolg za hišo!Iskreno veselje sirote, ko izve, da jo bodo posvojiliV kopalnico so natočili toliko vode, da se je podrlaTilen Artač kot reper Zlatko: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Montažna lesena hiša pri Novem mestu, ki je navdušila SlovencePosnetek s podgano, ki obkroža splet: To je počela, ko se je lastnik tuširal!Parodija, ki je nasmejala Slovence: Priredili so znane domače pesmi!Drama na parkirišču: Nakupovalnih vozičkov in mogel ustaviti!Posnetek debelega medveda, ki je senzacija na spletuDrama v slovenskem parlamentu: Počilo je med Mesecem in Pojbičem!Nor podvig iz Rusije: Z avtomobilom je skočil v zamrznjeno jezero!Deklica z violino zapela "You Raise Me Up", njen nastop te bo ganilAvtomatsko parkiranje pri novem Mercedesu S-Class 2021Ženska na talentu odpihnila sodnike: Njen glas te bo očaral!Kuža je padel v vodo in se boril za življenje: Rešila ga je pogumna ženska!Pitbull lastnici pokazal, da je lačen: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!