Posnetek, ki obkroža Hrvaško: Delavci komunale so se ga napili kot čep!

Sosednjo Hrvaško te dni obkroža video posnetek, pri katerem so vso pozornost ukradli trije komunalni delavci podjetja za vodooskrbo.

Ti so se v času martinovanja napili kar med delavnim časom, video posnetek pa je te dni pristal na spletu.

Video posnetek prihaja s hrvaškega mesta Zaprešić, trije komunalni delavci v njem pa so bili pijani kot čep. Po prizorih v video posnetku sodeč, so več kot očitno delavci alkohola popili preveč.

Med delavnim časom so službeni kombi parkirali ob gozdu, najmanj opiti delavec pa je prekomerno veselje svojih dveh sodelavcev posnel na kamero. Eden izmed njiju je bil tako pijan, da ni mogel stati na nogah - ležal je v zadnjem delu kombija in se komaj priplazil iz vozila. Drug delavec je ležal v neposredni bližini v travi.

Podjetje, v katerem so zaposleni delavci, je takoj sprožilo sankcije - vsi trije veseljaki so bili takoj odpuščeni. Poglejte si video posnetek, ki te dni obkroža Hrvaško.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Čudovita hiša v okolici Celja: Notranjost doma te prevzame z rožami!Slovenec navdušil s posnetkom: Njegov nastop te bo sezul!Potepuški kuža je leto dni zbiral pogum, nato se je zgodil mali čudežHaski prvič poskusil limeto: Njegov odziv je doza smeha!Rok Švab iz Modrijanov s sinom in hčerko zapel uspešnico "Ti, moja rožica"Posnetek malega Krisa, ki ti ogreje srce: Poglej, kaj počne danes!Slovenec si je privoščil ženo: To je storil, ko se je stopila na tehtnico!Ganljiv prizor iz živalskega vrta: Poglej, kaj je s poškodovano ptico počela gorila!Tilen Artač nasmejal z novo parodijo: Privoščil si je novo koalicijo KULFranko Bajc zablestel z novo pesmijo: Oboževalke so navdušene!Filip zapel s pevko Agnes: Navdušila sta s petjem uspešnice Modrijanov!Frizer pri moškemu poskrbel za čudež: Tako ga je ostrigel za poroko!Slovenijo obkroža posnetek, kako premagati virus: Poglej, kaj moramo storiti!VIDEO: Zlatko na ulici nadlegoval Milana Kreka: Posnetek je objavil na spletu!Deklica z avtizmom prvič spregovorila: Poglej si ta čaroben trenutek!Jelko Kacin udaril mimo, pošteno se je uštel med novinarsko konferencoMoški z golimi rokami rešil kužka, ki ga je zagrabil krokodilŠtirje kitaristi zaigrali "Tears In Heaven", nastop na spletu podira rekordeZlatko skesano pred kamero: "Gospod Krek, globoko se vam opravičujem!"Posnetek kužka, ki obkroža svet: Povsem mirno je opazoval dež!VIDEO: Prizor kot iz filma: Tako so pred redarji bežali otroci v Kranju!Izdelal je čudovito posodo iz bambusa in smole: Končni rezultat jemlje sapo!Fantje iz Afrike navdušili z nastopom: Njihovo petje ti naježi kožo!Osemletni genij iz Rusije zaigral Bacha, boljše od samega Bacha!Pilot v oblaku izgubil občutek, skoraj bi treščil ob tla