Posnetek kužka, ki obkroža svet: Povsem mirno je opazoval dež!

Vsak lastnik psov se bo strinjal s trditvijo, da nam štirinožci na vsakem koraku lepšajo trenutke.

Igranje z njimi je odličen način, kako premagati stres, kužki pa znajo za prijetno sprostitev poskrbeti tudi sami.

Dokaz za to je video posnetek, ki je v preteklem letu zaokrožil po svetu in prevzel mnoge ljubitelje živali. Lastnik je v njem posnel malega kužka, ki je mirno opazoval dežne kaplje.

Mnogi izmed nas nimamo radi slabega vremena, a v vsaki slabi stvari lahko najdemo tudi kaj dobrega. Tudi kužki zagotovo niso navdušeni nad dežjem - prav slabo vreme jih večkrat prikrajša za prijetne sprehode z lastniki.

Kljub slabemu vremenu je kuža v video posnetku našel način, kako se ob tem sprostiti. Legel je pred vhodna vrata, nato pa mirno opazoval spokojnost vremena. Posnetek je na Facebook omrežju do danes dosegel že več kot 41 milijonov ogledov!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoOrel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuKuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaLastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemToliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Slovenski učitelji s plesom obkrožajo državo: Poglejte si njihov video posnetek!