Posnetek malega Krisa, ki ti ogreje srce: Poglej, kaj počne danes!

Kris Zudich je deček z redko gensko boleznijo, spinalno mišično atrofijo, ki ga pozna vsa Slovenija.

Preteklo leto so mu na pomoč priskočili mnogi - s skupnimi močmi je Slovenija v le nekaj dneh zbrala sredstva za zdravilo Zolgensma, za katero je bilo potrebno odšteti 2 milijona evrov.

Včeraj je minilo natako leto dni, ko je mali Kris v Los Angelesu prejel prvi odmerek omenjenega zdravila. Pri zbiranju sredstev je takrat pomagalo društvo Palčica Pomagalčica, te dni pa je na spletu pristal video posnetek, pri katerem je Kris že pokazal izjemen napredek.

"Življenje se z rojstvom nas, malih štručk spremeni na lepše... včasih pa je taka sprememba borba za preživetje. S skupnimi močmi je to uspelo tudi meni in moji družini. Danes mineva točno eno leto odkar sem prejel Zolgensmo. Vsi skupaj ne bi mogli biti bolj veseli, veseli da ste vsi bili z nami, ko smo vas najbolj potrebovali, da ste se vedno ob nas... in da sem danes nasmejan, glasen in predvsem nagajiv fantek. Moja pot je se dolga... pa vendar z vami veliko lažja. Velik objemček vse mojim prijateljem borcem, ki se kakorkoli borijo za boljši jutri," so ob video posnetku v imenu Krisa zapisali starši.

Kris je v video posnetku že ponavljal mamine besede, s tem pa osrečil mnoge spletne uporabnike iz Slovenije. Poglejte si, kako napreduje mali deček Kris.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoOrel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuKuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaLastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemToliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Slovenski učitelji s plesom obkrožajo državo: Poglejte si njihov video posnetek!