Posnetek padalca iz Indije senzacija na spletu: Nasmejali se mu boste do solz!

Splet je te dni obkrožil video posnetek boječega padalca, ki je s svojo reakcijo ukradel vso pozornost in nasmejal mnoge širom sveta.

Ob vznožju gora v Indiji je prvič skočil v tandemu, nato pa svojo odločitev hitro obžaloval. Vse skupaj je posnel na kamero, ki jo je ves čas držal v rokah s pomočjo palice.

V bližini mesta Manali v indijski zvezni državi Himačal Pradeš se je moški podal na adrenalinski podvig - skok s padalom v tandemu. Če je bil pred poletom še navdušen, pa se je v zraku vse skupaj hitro obrnilo.

Moški iz Indije je večkrat prosil Boga, naj polet čimprej mine, padalca pa je celo podkupoval, da bi skupaj čimprej pristala.

Prestrašenega moškega je padalec v zraku večkrat opozoril, naj dvigne noge in jih drži visoko v zrak, sicer se bo ob pristanku poškodoval. Njegovih navodil ni upošteval, v zraku pa se je tako odvila prava komedija. Poglejte si posnetek prestrašenega padalca iz Indije, ki je te dni prava senzacija na spletu!
0
JeklenaPest
Pred 21 tedni
Jaz bi se glih tak vsral, priznam...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskePosnetek 4-letne deklice iz Slovenije senzacija na spletu: Tako je deskala na snegu!VIDEO: Potegavščina iz Slovenije: Tako je med spanjem šokirala fanta!Tako je Luka Dončić izpolnil željo Bryantovi hčerki, ki je umrla v nesrečiSMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Ganljiv nastop: 6-letna deklica svetovno uspešnico zapela skupaj z mamo!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!VIDEO: Slovenski policist pešca prijel za glavo, nato je sledila lekcijaKamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Izredna novica: Tako izgledajo protesti na cestah v Kamniku po odstopu Šarca!VIDEO: Milan Kučan poskrbel za cvetko: To je izjavil ob odstopu Šarca!Papiga iz Hrvaške spet poskrbela za smeh: To je počela ob lastniku!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetkiLuka Dončić med tekmo zajokal: Tako so se poklonili Kobeju Bryantu!V helikopterski nesreči umrl Kobe Bryant, svet pretresli prizori tragedijeNastop mlade Kaje obkroža Slovenijo: Tako je zaigrala skladbo Avsenika!Kolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Klemen Slakonja zapel kot Oliver Dragojević: Parodija je nasmejala Slovence!Rafael Nadal v glavo zadel deklico: Opravičil se ji je s poljubom!