Posnetek padalca iz Indije senzacija na spletu: Nasmejali se mu boste do solz!

Splet je te dni obkrožil video posnetek boječega padalca, ki je s svojo reakcijo ukradel vso pozornost in nasmejal mnoge širom sveta.

Ob vznožju gora v Indiji je prvič skočil v tandemu, nato pa svojo odločitev hitro obžaloval. Vse skupaj je posnel na kamero, ki jo je ves čas držal v rokah s pomočjo palice.

V bližini mesta Manali v indijski zvezni državi Himačal Pradeš se je moški podal na adrenalinski podvig - skok s padalom v tandemu. Če je bil pred poletom še navdušen, pa se je v zraku vse skupaj hitro obrnilo.

Moški iz Indije je večkrat prosil Boga, naj polet čimprej mine, padalca pa je celo podkupoval, da bi skupaj čimprej pristala.

Prestrašenega moškega je padalec v zraku večkrat opozoril, naj dvigne noge in jih drži visoko v zrak, sicer se bo ob pristanku poškodoval. Njegovih navodil ni upošteval, v zraku pa se je tako odvila prava komedija. Poglejte si posnetek prestrašenega padalca iz Indije, ki je te dni prava senzacija na spletu!
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Jaz bi se glih tak vsral, priznam...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaVIDEO: Prizor sredi gozda navdušil Slovence! Poglej, kaj je posnela kameraKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeVIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Malčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!Psička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuBlagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačemHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!Nekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Drama na tekmi v Stožicah: Slovenija po preobratu do zmage nad IzraelomVIDEO: Prihod nevihte v Puli, oblaki so izgledali kot pošastVIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika10-letna deklica prevzela sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Kakšen šok za voznika: Pred policistom zaradi avtovleke končal na strehi