Posnetek padalca, ki jemlje sapo: Skočil je nad morsko jamo!

Ob koncu preteklega leta je na spletu pristal video posnetek padalca, ki je mnogim širom sveta vzel sapo.

Skok z letala je posnel v 360-stopinjskem načinu, podvig pa je prava paša za oči ter za vse tiste, ki uživajo ob dozi adrenalina.

YouTube uporabnik kold je na svojem kanalu objavil video posnetek, ko je v družbi prijateljev v bližini karibskega kraja Beliz opravil skok iz letala. Tam se nahaja tudi turistična znamenitost The Great Blue Hole. Gre za znamenit ponor v oceanu, znan kot priljubljen kraj za potapljanje zaradi raznolikega morskega življenja.

Omenjena morska jama je okrogle oblike, v globino pa sega do 124 metrov. Luknja se je po mnenju strokovnjakov oblikovala že 153.000 let nazaj.

Poglejte si dih jemajoč video posnetek padalca, ko je v 360-stopinjskemu načinu posnel skok iz letala točno nad znamenitim ponorom v oceanu, nedaleč stran od kraja Beliz.
1
JeklenaPest
Pred 3 meseci
Lepo! Za tiste najbrž, ki si upajo. Jaz nimam toliko jajc, da bi skočil z letala...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!VIDEO: Slovenka ob Dravi posnela kačo: Na koncu je doživela šok!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruVIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!Tilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Brat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Ganljivi prizori iz Hrvaške: Ladje na splitski Rivi zaplule Mateju v slovo!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecTilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Adi Smolar na odru zapel svojo uspešnico: Njegov nastop te bo navdušil!Matevž Šalehar - Hamo zapel uspešnico "Julija", ki jo poje Aleksander MežekVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovTilen Artač nastopil kot poslanec Pojbič: Parodija je doza smeha!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Mladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Luka Dončić zadel ob zvoku sirene: Navdušil je tudi z norim zabivanjem!Sramota na slovenski avtocesti: To so ob zastoju počeli nekateri vozniki!