Posnetek potapljačev jemlje sapo: Tako izgleda jajčece orjaškega lignja!

Skupina potapljačev je te dni posnela redek prizor, v katerem je moč videti ogromno jajčece orjaškega lignja, v katerem je bilo na sto tisoče malih lignjev.

Prizori so mnogim na spletu vzeli sapo, video posnetek pa bo brez dvoma navdušil tudi vas.

Izjemen prizor pod vodo je posnel 48-letni potapljač Ronald Raasch, ko se je skupaj z dvema potapljačema v morje podal iz ladje REV Ocean v mrzlih vodah v bližini kraja Ørsta na Norveškem.


Caters Clips, Youtube
Petega oktobra je skupina potapljačev plavala nazaj proti morski gladini po tem, ko so 200 metrov od obale raziskovali potopljeno ladjo iz druge svetovne vojne. Med vračanjem so naleteli na ogromno jajčece orjaškega lignja.

Jajčna vreča z več sto tisoč mladički je lebdela 17 metrov od morske gladine in 15 metrov nad morskim dnom. Potapljači so hitro ugotovili, da jajčece pripada orjaškemu lignju. Poglejte si redko viden prizor, ki je te dni obkrožil svet in mnogim vzel sapo!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNa talentu je navdušil s poezijo: Sodnik mu je za nastop pritisnil zlati gumb!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!