Posnetek z močnim sporočilom obkroža Slovenijo! To si morajo ogledati vsi starši

S kom bi odšli na kosilo, če bi imeli možnosti izbrati kogarkoli, ki še živi ali je živel na naši Zemlji? Mnogi bi si za tako priložnost izbrali znane filmske igralce ali druge osebe, ki imajo na svetu velik vpliv. Bi si kakšnega izmed njih izbrali tudi sami?

Ob eksperimentu, ki ga je pripravilo društvo The Glue Society, so v sobo povabili starše in jim dali prav tako vprašanje.

Mnogi so pričakovano izbrali znane glasbene izvajalce, morda filmske igralce ali druge osebnosti, ki so zaznamovale zgodovino. Ko so povedali svoje mnenje, pa so režiserji staršem pokazali odsek, ki so ga pred tem posneli z njihovimi otroci. Dali so jim povsem isto vprašanje, kot so ga dali staršem - s kom bi preživeli kosilo, če bi lahko izbrali kogarkoli na svetu.

Ko boste videli, kaj so dejali otroci, boste razumeli, da so najlepši trenutki tisti, ki jih preživimo z družino ter tistimi, ki jih imamo zares radi...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Ste že videli, kaj je jezni policist storil ob nesreči pri Trojanah?VIDEO: Šok za hrvaške gasilce med tekmo! To je posnetek, ki obkroža državo...VIDEO: Jelinčiču je znova prekipelo, dovolj ima "nategovanja". Je povedal prav?Oče je v avtu delal "selfie", nato je družina začela kričati! Nekdo je bil v prtljažniku...VIDEO: Tako se je zmešalo hrvaškemu komentatorju, ko je Mandžukić zabil golVIDEO: To je pesem, s katero je Lea Sirk zmagala na Melodijah morja in sonca!VIDEO: Juncker tako pijan, da ni mogel niti hoditi?Ženin je poljubil nevesto! Sekundo zatem so gostje priča izjemnemu čudežu...SMEH: Kako Balkanci navijajo za Hrvaško? Privoščili so si tudi Slovence...VIDEO: Šok pri Trojanah! To je nesreča, ki je zaprla štajersko avtocesto...Zapela sta skupaj s sestrico! Niti slutila nista, kaj se je dogajalo v ozadju...Vrnil se je do pogorele hiše, nato pa to! Poglejte, kdo mu je pritekel naproti...VIDEO: Sin hrvaškega nogometaša postal zvezda, po tekmi je vsem ukradel srceVIDEO: Drama na Tajskem je končana, rešili so vse dečke in trenerjaBabica pokaza, kako pospraviti posteljnino! Njena "tehnika" je nasmejala mnoge...Trojčki so tiho sedeli na kavču. Poglejte si reakcijo, ko v sobo vstopi oče!VIDEO: Poglejte si, kako so iz poplavljene tajske jame reševali ujete dečke15-letno dekle na ameriškem talentu "odpihnilo" sodnike, dobila je zlati gumbČrna mačka je strmela v sliko, nato je lastnica ugotovila pravi razlogVIDEO: Ste že videli, na kakšen način so zmago proslavili hrvaški nogometaši?VIDEO: Manca Špik navdušila na MMS 2018, to je njena nova pesem!Konja so ločili od njegove kobile! To je trenutek, ko se znova zagledata...VIDEO: Stopnice na reki Krki razjezile Slovence! Stale so 13 tisoč evrov...Na poroki je zapel kar ženin! Ko boste slišali njegov glas... Prava čarovnija!Posneli so grozljiv trenutek, vodnjak se je pred njihovimi očmi pogreznil v zemljo