Posnetek z močnim sporočilom obkroža Slovenijo! To si morajo ogledati vsi starši

S kom bi odšli na kosilo, če bi imeli možnosti izbrati kogarkoli, ki še živi ali je živel na naši Zemlji? Mnogi bi si za tako priložnost izbrali znane filmske igralce ali druge osebe, ki imajo na svetu velik vpliv. Bi si kakšnega izmed njih izbrali tudi sami?

Ob eksperimentu, ki ga je pripravilo društvo The Glue Society, so v sobo povabili starše in jim dali prav tako vprašanje.

Mnogi so pričakovano izbrali znane glasbene izvajalce, morda filmske igralce ali druge osebnosti, ki so zaznamovale zgodovino. Ko so povedali svoje mnenje, pa so režiserji staršem pokazali odsek, ki so ga pred tem posneli z njihovimi otroci. Dali so jim povsem isto vprašanje, kot so ga dali staršem - s kom bi preživeli kosilo, če bi lahko izbrali kogarkoli na svetu.

Ko boste videli, kaj so dejali otroci, boste razumeli, da so najlepši trenutki tisti, ki jih preživimo z družino ter tistimi, ki jih imamo zares radi...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Šefi vas ne bodo več izkoriščali, od podjetja lahko zahtevate odškodninoNajstnica ob klavirju zapela hit Freddieja Mercuryja, kocine vam bodo šle pokonciMala blondinka stopila na oder talentov. Samo počakajte, da začne jodlati!Na bencinski črpalki je točil gorivo, njegov odziv te bo spravil v smeh16-letnik svet navdušil s petjem Elvisa Presleyja, njegov glas ti naježi kožoKvartopirci pokazali svoj talent, tako so zapeli legendarno pesem QueenovVIDEO: Na Hrvaškem padel gol leta, zadetek te pusti brez besedSMEH: Tako so si privoščili Čuke in njihovo veliko uspešnicoVIDEO: V torek bo sneg pobelil Slovenijo! Poglejte, koliko snega bo pri vas...Obiskal je Bosno in srečal kmeta. Kar je posnel na kamero, ti bo vzelo sapo...VIDEO: To je posnetek, s katerim se je Dallas poklonil Dončiću v NBAVIDEO: Škandal v slovenski ligi, sodnik pobesnel nad nogometašemJe to najbolj nesrečni delavec? Iz svojih napak se ni nič naučil...Redar kaznoval policiste, ker so parkirali na mestu za invalideBorili so se z ognjem v Kaliforniji, fotografija izmučenih gasilcev obkroža svetPosnetek policistov vam bo dal misliti! To so grozote, ki so jim priča med delomNemški učitelj obstal v šoku, to se mu je zgodilo med predavanjiVsak dan pripelje klavir na isto mesto, z igranjem mimoidoče gani do solzTo je posnetek, s katerim želi Boris Popovič prepričati koprske volilceVIDEO: Sodniki na hrvaškem talentu v šoku! To je v polfinalu storil čarodej...Mala dvojčka sta se hihitala, z norčijami sta nasmejala še mamo in očetaVIDEO: Marko Bandelli ogorčen po odstopu: "Tega si nisem zaslužil!"Na tleh se je igrala s kužkom, nato pa doživela šok! To je storil njen fant...Letalo iz Rusije pred pristankom lebdelo v zraku, vse so posneli na kameroTo so grozljivi posnetki iz Kalifornije, ognjeni zublji goltajo mesta