Posvojila je psa, med vožnjo domov pa zajokala. Tako ji je kuža rekel "hvala"...

Vsi zapuščeni kužki se sprašujejo, če bo kdaj prišel dan, ko jih bo kdo posvojil.

Če ste kdaj obiskali zavetišče, potem ste tudi vi občutili žalost v zraku, saj si mnoge živali želijo novih lastnikov, ki bi jim nudili toplino in ljubezen.

Tak je bil tudi kuža v video posnetku, ki je večino svojega življenja preživel privezan na verigi. Dobri ljudje so ga pred kratkim rešili, nato pa prepeljali v eno izmed zavetišč.

Tam je dolge dneve čakal na nekoga, da bi ga vzel h sebi. Vztrajnost in čakanje pa se je izplačalo tudi temu kužku. Dobil je namreč novo ljubečo lastnico!

Ko se je z njim vozila proti domu, je v avtomobilu posnela prizor, ob katerem se vsakemu ljubitelju živali zlomi srce. Kuža se ji je neprestano zahvaljeval na svoj način, video posnetek pa je v hipu obkrožil svet.

Poglejte si, kako hvaležen je bil kuža, da ga je nekdo vzel pod svojo streho in mu ponudil ljubezen, kot bi si jo zaslužil od svojega prvega dneva življenja!
0
Uroš Blazinšek
Pred 2 tedni
...no coment
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovensko društvo zbiralo denar za bolno deklico, mama zdaj doživela šokVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, njegov govor danes obkroža SlovenijoVIDEO: Besede migranta zgrozile Evropo: "Preneumni so, da bi se lahko branili!"VIDEO: To je povedala še ena mamica, ki jo je opeharilo slovensko društvoKmetici so se na odru vsi smejali. Ko je začela peti, jih je takoj utišala!Mama je vstopila v kuhinjo, tam pa posnela izjemen talent 13-letne hčerkeVIDEO: Šok za tekmovalce v šovu Bar, posredovati je morala celo policijaVIDEO: Šok sredi Ljubljane! Prečkali so železniške tire, nato pa dobili lekcijoNa poroki nevesta vse ganila do solz! To je naredila za svojega gluhega moža...Konj je ob ograji opazil sosedove krave, posnetek zdaj osvaja internetDalajlama brez dlake na jeziku: Evropa pripada Evropejcem, migranti naj se vrnejo domovKuža je na vso moč tekel za lastnikom, grozljiva resnica ti bo zlomila srceKužku je rekla, da morata do veterinarja. Pred kamero se je delal mrtvega!Je to popoln dom na 37 kvadratih? Ko vidiš notranjost, ostaneš brez besed!VIDEO: Oboroženi so hoteli oropati stavnico, nato jim je vetra dal upokojenecVIDEO: Ruska bodibilderka trenira noč in dan, njenih mišic se ustraši vsak moškiNa zabavo sta prišla policista. Ko začneta plesati, bosta nasmejala tudi tebe!Pred poroko je nevesti umrl oče. Kar je naredil njen brat, jo je ganilo do solz!To se dogaja z vašim telesom, ko namesto tobaka kadite elektronsko cigaretoMed orkanom Florence novinar komaj stal na nogah, nato pa smehVIDEO: Šolar stekel pred avtobus in žalil voznika, nato mu je ta prisolil klofutoVIDEO: Ibrahimović za 500. gol v karieri navdušil z neverjetno mojstrovinoVIDEO: Tako naš čudežni Luka Dončić navdušuje na treningih DallasaZ BMW-jem mu je vzel prednost, nato je dobil svojo karmoVIDEO: Izdajal se je za člana ekipe šova Bar, to je v Ljubljani počel za šankom