Potapljač ni vedel, kaj mu želi pokazati morski pes, nato je izvedel resnico

Ko se je izkušeni potapljač Josh Eccles potapljal v Atlantskem oceanu na Floridi, je med potapljanjem dobil prav posebno družbo. Pridružil se mu je morski pes. Mnogi bi jo ob takem prizoru hitro popihali, a morski pes ni imel slabega namena.

Potopljača je namreč po svojih najboljših močeh prosil za pomoč.

Sprva Josh ni vedel, kaj od njega želi morski pes, nato pa je kmalu zatem spoznal kruto resnico. Ko je pogledal proti trebuhu morskega psa, je opazil ribiški kavelj, ki je bil zarit v telo te mogočne živali.

Potapljač se je odločil za tveganje, morskemu psu je vpričo kamer priskočil na pomoč. Iz telesa mu je pomagal izriti kavelj, morski pes pa se mu je zahvalil na prav poseben način.

Vedno znova je priplaval nazaj do potapljača, s plavanjem ob njem pa mu izkazal svojo zahvalo za dejanje, ki ga je opravil. To pa so trenutki, ob katerih človeku zaigra srce!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Novo reklamo za Mercedes posneli v Sloveniji, prizori navdušili tujceParkiral je na mestu za invalide. To je lekcija, ki mu jo je dal fant na vozičku!Šaolinski menih se je preizkusil v borbi, pretepači proti njemu nimajo možnostiSMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...Hčerka Elvisa Presleyja objavila nov duet z očetom, nastop te gane do solzMama je učiteljici rekla, naj stopi ven! Poglejte si, kaj jo je čakalo pred šolo...Morski pes je umoril delfina. Ko je mimo priplaval večji morski pes... Drama!Pred hišo so mu premazali asfaltni dovoz, posnetek je prava paša za očiPred psičko je hotel kaznovati njene mladičke! Tako se je odzvala mama...VIDEO: Opičji prah je nova droga, ki preplavlja ulice. To so grozljivi učinki!Pred poroko sta se odločila za preobrazbo. Poglejte si, kako izgledata zdaj!VIDEO: Slovenski policist na motorju brez besed! To je pred njim storil tujec...VIDEO: Tako nevarni so za otroke lahko bazeni! Dečka so morali oživljati...Ženska je na dvorišču našla čudno jajce! Ne boste verjeli, kaj se je izvalilo...Pokazal je moč svojega udarca, z dvema prstoma je v nezavest spravil borcaOtroci so slišali glasno jokanje pod zemljo. To so odkrili, ko so odprli cev!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvozLastnik je ignoriral svojega haskija! Poglejte si, kako se je odzval kuža...Blondinka navdušila s parkiranjem tovornjaka, tako ga je spravila v garažoNa smrt bolnemu očetu uresničili zadnjo željo, hčer je pospremil do oltarjaVIDEO: To je posnetek, ki si ga moraš nujno ogledati, preden kogarkoli obsojašVIDEO: Tako izgleda trenutek, ko iz hidroelektrarne izpustijo vodoPo tednu dopusta se je vrnil domov! Poglejte, kako se ga je razveselil osliček...VIDEO: Ne boste verjeli, kako je Nika Zorjan izgledala pred leti. Se je spomnite?