Potepuška mucka z mijavkanjem prevzela svet, njeno oglašanje je prav posebno

Tudi potepuške živali si zaslužijo našo pozornost, saj imajo zelo težko življenje. Vsak dan se morajo boriti za hrano, obenem pa nanje preži tudi veliko nevarnosti.

V teh dneh je na spletu pristal prav poseben video posnetek, v katerem je moč videti potepuško mucko.

Dobri ljudje so se mucki približali, ta pa se je takoj začela smukati okoli njih. Celotno srečanje so posneli na kamero, z video posnetkom pa hitro navdušili mnoge ljubitelje živali.

No, navdušilo jih je predvsem simpatično oglašanje mucke...


meow meow, Youtube
Simpatična mucka se je namreč oglašala zares prisrčno, vedno znova pa si je želela tudi človeške topline. Njeno prizadevanje so dobri ljudje nagradili s hrano, mucka pa je bila ob tem presrečna.

Poglejte si video posnetek, ki je v pičlih nekaj dneh samo na Youtubu presegel milijon ogledov. Bo oglašanje potepuške mucke prevzelo tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 6 dnevi
Očitno je muca zelo socializirana in si želi cartanja...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca