Potepuški kuža je leto dni zbiral pogum, nato se je zgodil mali čudež

Na spletu je pristal simpatičen video posnetek, pri katerem je vso pozornost ukradel potepuški kuža.

Ta je leto dni obiskoval par, a nikoli ni zbral dovolj poguma, da bi se moškemu in ženski približal. Vse skupaj je najraje opazoval od daleč.

Avtorja video posnetka sta ob njem zapisala, da je potepuški pes v njuno bližino hodil preteklo leto. Zanj ju je zelo skrbelo, saj so bili mnogi dnevi mrzli in s slabim vremenom, kuža pa več kot očitno strehe nad glavo ni imel.

Nekega dne pa se je vse spremenilo - med sprehodom se je zgodil pravi mali čudež. Potepuški kuža se jima je prvič približal, nato jima je sledil na vsakem koraku. Vstopil je celo v njuno hišo, kjer sta ga avtorja video posnetka vzela za svojega. Posvojila sta ga, zdaj pa zanj tudi skrbita. Kuža jima je po odzivih sodeč več kot hvaležen.

Poglejte si simpatičen video posnetek o potepuškem kužku, ki je leto dni zbiral pogum, da se je približal svojim bodočim ljubečim lastnikom. Konec dober, vse dobro!
0
graf
Pred 8 tedni
psi so zakon ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoOrel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuKuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaLastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemToliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Slovenski učitelji s plesom obkrožajo državo: Poglejte si njihov video posnetek!