Potepuški kuža je vedno sledil neznancem, zdaj je končno dobil ljubeče lastnike

Pred vami je ganljiv video posnetek o potepuškem kužku, ki je leto dni živel na ulicah v Romuniji. Dobri ljudje so mu sicer postavili začasno zavetje, a vseeno ljubečih lastnikov ni našel.

Kužku je na pomoč že pred leti priskočilo društvo Howl Of A Dog, zdaj pa so na spletu objavili video posnetek kužkove življenjske izkušnje.

Kuža Buzu je svoje pasje dneve preživljal v majhni škatli, po ulicah pa iskal hrano. Iskal je tudi ljubezen, a je ni našel kljub dejstvu, da je vedno sledil neznancem.


Howl Of A Dog, Youtube
Prav zato so mu na pomoč priskočili dobri ljudje iz prostovoljnega društva, s svojim posredovanjem pa so kužku rešili življenje!

V kliniki so ga oskrbeli in okopali, čez nekaj časa pa našli tudi nove ljubeče lastnike. Buzu je bil prepeljan v Anglijo, kjer danes neizmerno uživa v družbi čudovite družine, kjer ima tudi pasjo prijateljico. Poglejte si, kako v teh dneh izgleda njegovo veselje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet