Povsem od blizu je snemala medveda, nato pa šok: Vdrl je v njeno hišo!

Dva tedna nazaj je splet obkrožil video posnetek, pri katerem je lastnica doma posnela nenavaden prizor.

V njeno bližino se je zatekel medved, ženska pa je divjo žival ves čas snemala s pomočjo mobilnega telefona!

Sprva je celoten prizor izgledal povsem nedolžno, a so se stvari hitro obrnile v drugo smer. Medved je prišel na teraso, tam pa našel odprto okno. Četudi je lastnica stala na drugi strani, je medved izkoristil priložnost in vdrl v hišo!

Mnogi so si na spletu enotni: ženska bi lahko "vdor" medveda v hišo preprečila, če le ne bi bila tako zaposlena s snemanjem.

Ko je medved prišel v hišo, je hitro stekla v drug prostor in na pomoč poklicala policiste. Kmalu po njihovem prihodu je žival sama zapustila hišo, nato pa stekla nazaj v gozd.

0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Če bi ga z valekom trofla po surli bi medo takoj spizdo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju