Povsem od blizu je snemala medveda, nato pa šok: Vdrl je v njeno hišo!

Dva tedna nazaj je splet obkrožil video posnetek, pri katerem je lastnica doma posnela nenavaden prizor.

V njeno bližino se je zatekel medved, ženska pa je divjo žival ves čas snemala s pomočjo mobilnega telefona!

Sprva je celoten prizor izgledal povsem nedolžno, a so se stvari hitro obrnile v drugo smer. Medved je prišel na teraso, tam pa našel odprto okno. Četudi je lastnica stala na drugi strani, je medved izkoristil priložnost in vdrl v hišo!

Mnogi so si na spletu enotni: ženska bi lahko "vdor" medveda v hišo preprečila, če le ne bi bila tako zaposlena s snemanjem.

Ko je medved prišel v hišo, je hitro stekla v drug prostor in na pomoč poklicala policiste. Kmalu po njihovem prihodu je žival sama zapustila hišo, nato pa stekla nazaj v gozd.

0
JeklenaPest
Pred 19 tedni
Če bi ga z valekom trofla po surli bi medo takoj spizdo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Reševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoVIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!VIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!Tekle so solze: Takšno presenečenje je čakalo delavce, ko so odprli rdeče kuverte!Delavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiVIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičSmeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Na jadrnici leteli do 30 metrov daleč, Slovencu je počil bobničVIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!Vid Valič nasmejal Slovenijo, ko je govoril o menopavziVIDEO: Slovenka ob snegu posnela prizor iz štalce: Tako so se odzvale njene koze!Mislili so, da je pred njimi voščena lutka: Tako jih je prestrašil voditelj!VIDEO: Bohinjski župnik spregovoril o stiskah, ki jih v veselem decembru ne vidimo