Pravljični dekleti s harfo očarali na talentu: Nastop, ki je navdušil Slovenijo!

V preteklem delu priljubljenega šova Slovenija ima talent sta se na avdiciji predstavili tudi Zala Kores in Julija Bratec Veleski, ki sta v svetu glasbe poznani kot duo De Liri.

Julija je ob nastopu igrala na harfo, Zala pa se je predstavila s pevskim talentom.

Mnoge gledalce sta na pretekli avdiciji slovenskega talenta navdušili dekleti iz dueta De Liri, ki sta s pravljično harfo in čudovitim nastopom poskrbeli za naravnost izjemen nastop.

Tudi na spletu sta objavili nekaj nastopov, pri katerih sta sodeč po odzivih navdušili številne spletne uporabnike. V preteklosti sta navduševali tudi s svojimi nastopi na koncertih in prireditvah.

De Liri - Shallow (Bradley Cooper & Lady Gaga):


De Liri - Pesek in dotik (Tabu):


Zanimivost je tudi ta, da je Zala Kores sestra znanega radijskega voditelja Tima Koresa, Julija Bratec Veleski pa je njegovo dekle. Prisluhnite, kakšen čudovit nastop sta dekleti pripravili na pretekli avdiciji v šovu Slovenija ima talent, ko sta zapeli pesem "Za naju", ki jo v originalu prepeva Nina Pušlar.

1
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Čudoviti dekleti!!! Na talentih bi morali pokasirati zlati knof, definitivno. Toda Talenti so nepoštena in gnila kuhinja. Marjetka me je razočarala v tkivo, ko je zlatega dodelila onemu klošarju. Gledal sem ga pozorno in ocenjujem, da je imel pomoč zvočnega ozadja, pa še tisto ni bilo kdo ve kaj. Seveda je Marjetka podlegla vplivu. Puba je sin Romane in Lojzeta Krajnčana, v Sloveniji dveh znanih glasbenikov. A za svojo oceno stojim. ZLATI KNOF BI MORALI DOBITI DE-LIRI. Si pa ne morem misliti, kaka "praska" bi bila, če bi dva zlata knofa šla v Maribor. Spomnimo se Čudovite mamice in hčerke, ki sta pravljično zaplesali v eni prejšnjih epizod in na odru pokazali, kaj je medsebojna toplina in ljubezen. Spravili sta me do solz, bolj kot Ano...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje