Pred domom v Trzinu ganili starejše: Tako sta zapela Alenka Gotar in njen mož!

Zaradi pandemije koronavirusa v številnih državah vladajo izredne razmere, nič drugače pa ni niti pri nas.

Pred domom starejših občanov v Trzinu pa je bilo današnje jutro prav posebno, saj so dedki in babice bili priča koncertu v živo.

Ker so tudi tam starostniki že tri tedne ločeni eden od drugega in imajo omejen izhod zaradi koronavirusa, so se njihovi balkoni spremenili v koncertno ložo, so zapisali ob video posnetku, ki ga je na Facebook omrežju objavil Svet.

Pred domom starejših občanov sta jih namreč presenetila zakonca Alenka Gotar in Anže Šuštar. Zanje sta zapela tudi Avsenikovo uspešnico "Slovenija od kod lepote tvoje", s petjem pa mnogim na obraz privabila nasmešek.

Alenka in Anže sicer živita v sosednjem bloku, tako da pravil o zapuščanju občine nista kršila. Prisluhnite čudovitemu presenečenju za starostnike, za katerega sta poskrbela Alenka Gotar in njen mož Anže Šuštar.
0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Slišati je silno nagravžno popačenje. Kolikor poznam ta dva sta oba dobra glasbenika. Ojačevalnik na tleh, ki jima služi kot ozvočenje najbrž tako ne pači, ker bi ga takoj tako on, kot tudi jaz, nemudoma fliknil na gnoj. Pravi razlog poraznega tona na posnetku je gotovo kamenodobni mobilni telefon, s katerim je to posneto. Tudi mene je pri tovrstnem snemanju zvok vedno yebal do nezavesti, dokler nisem prišel do Huaweia P20 lite. To je prvi telefon, ki je sposoben kulturnega tona v glasnejši atmosferi. V notranjosti ima torej kompresor, ki izravnava amplitude do "prebavljivih" nivojev. Tudi na rock koncertih ajha, seveda pa je takih in boljših telefonov danes na tržišču že cel kup.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!