Pred kamero je hotel poljubiti prijateljico, zdaj se mu smeji ves svet

Vstop v novo leto 2019 je bil za mnoge izjemen in čudovit. Žal pa si bo začetek leta 2019 še kako dobro zapomnil mladenič iz Nizozemske v video posnetku pred vami, ki je vpričo kamere dobil najbolj bolečo zavrnitev iz strani njegove prijateljice.

Med prenosom v živo so vse posnele kamere, boleča zavrnitev njegove prijateljice pa bo za vedno ostala na spletu.

Javna televizija na Nizozemskem je na silvestrski večer posnela prizor s študentom, ki je očitno ob vstopu v novo leto videl priložnost, da svoj prvi poljub nameni prijateljici. Žal pa si po odzivu dekleta sodeč poljuba ni želela tudi sama.

S svojim izrazom na obrazu je povedala vse, video posnetek pa je v hipu zaokrožil po spletu.

Na Twitterju je nekdo hitro objavil izsek iz silvestrske oddaje, ob posnetku pa pripisal: "Upam, da se je vaše leto 2019 začelo bolje, kot temu fantu!"

Poglejte si, kakšno bolečno zavrnitev je doživel študent iz Nizozemske ob vstopu v novo leto 2019!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVIDEO: Žena ga je zapustila! To je posnetek, s katerim se ji je kruto maščevalVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Na Hrvaškem nedaleč od obale posneli belega morskega psaRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!VIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostMichelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Kako pravilno stepemo smetano? Kuhar pravi, da celo življenje to počnemo narobeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaMed vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVoznik na cesti ostal brez besed, vozilo je pred njim zdrsnilo v prepadVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljemVoditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Tako izgleda zapuščena vasica Slapnik, v kateri bodo snemali resničnostni šovMalček nasmejal ves svet! Tako je ukradel pozornost, ko je oče jedel kosiloZvečer sta se kopala v bazenu, nato ju je napadel krokodil