Pred vsemi jo je zaprosil sredi ulice: Doživel je hladen tuš, rekla je "NE!"

Te dni je na Twitterju pristal prav poseben video posnetek, ki je v hipu zaokrožil po spletu. Moški se je odločil, da bo svoje dekle zaprosil kar v javnosti, vpričo množice ljudi, a so se njegovi načrti razblinili kot milni mehurčki.

Dekle ga je namreč zavrnilo, razlog za njeno reakcijo pa je pojasnila prijateljica.

Pod posnetkom so se oglasili mnogi, ki so dejali, da bi dekle lahko imelo vsaj toliko spoštovanja do fanta in mu reklo "da", nato pa mu na samem povedalo, da se z njim ne želi poročiti.

A kmalu po takšnih komentarjih se je oglasila tudi prijateljica dekleta na posnetku in njeno odločitev pojasnila: "Samo nekaj dni pred ponesrečeno zaroko je izvedela, da jo je prevaral. In to ne samo enkrat! Čakala je na primeren trenutek, da z njim konča zvezo, a je pred tem očitno izvedel, da pozna njegove pretekle grehe. Mislil je, da bo z javno zaroko vse rešil in da si ne bo upala reci ne. Storila je prav to, čeprav je globoko v sebi trpela."

Prijateljica je še dodala, da je nesrečnica takoj odšla po svoje stvari, nato pa za dva tedna odpotovala iz države, da se celotna stvar umiri. Bravo dekletu, da se je med takšnim prizorom uspela postaviti zase!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju