Pred vsemi jo je zaprosil sredi ulice: Doživel je hladen tuš, rekla je "NE!"

Te dni je na Twitterju pristal prav poseben video posnetek, ki je v hipu zaokrožil po spletu. Moški se je odločil, da bo svoje dekle zaprosil kar v javnosti, vpričo množice ljudi, a so se njegovi načrti razblinili kot milni mehurčki.

Dekle ga je namreč zavrnilo, razlog za njeno reakcijo pa je pojasnila prijateljica.

Pod posnetkom so se oglasili mnogi, ki so dejali, da bi dekle lahko imelo vsaj toliko spoštovanja do fanta in mu reklo "da", nato pa mu na samem povedalo, da se z njim ne želi poročiti.

A kmalu po takšnih komentarjih se je oglasila tudi prijateljica dekleta na posnetku in njeno odločitev pojasnila: "Samo nekaj dni pred ponesrečeno zaroko je izvedela, da jo je prevaral. In to ne samo enkrat! Čakala je na primeren trenutek, da z njim konča zvezo, a je pred tem očitno izvedel, da pozna njegove pretekle grehe. Mislil je, da bo z javno zaroko vse rešil in da si ne bo upala reci ne. Storila je prav to, čeprav je globoko v sebi trpela."

Prijateljica je še dodala, da je nesrečnica takoj odšla po svoje stvari, nato pa za dva tedna odpotovala iz države, da se celotna stvar umiri. Bravo dekletu, da se je med takšnim prizorom uspela postaviti zase!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Reševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoVIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!VIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!Tekle so solze: Takšno presenečenje je čakalo delavce, ko so odprli rdeče kuverte!Delavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiVIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičSmeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Na jadrnici leteli do 30 metrov daleč, Slovencu je počil bobničVIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!Vid Valič nasmejal Slovenijo, ko je govoril o menopavziVIDEO: Slovenka ob snegu posnela prizor iz štalce: Tako so se odzvale njene koze!Mislili so, da je pred njimi voščena lutka: Tako jih je prestrašil voditelj!VIDEO: Bohinjski župnik spregovoril o stiskah, ki jih v veselem decembru ne vidimo