Preobrat pri obnovi hiše v Lendavi: Ne boste verjeli, za kaj so porabili denar!

Dobrodelni projekt pri obnovi hiše v Lendavi je očitno dobil preobrat. Pred dnevi je Dunja Lešnik na spletu z video posnetkom opozorila, da jih je Vida Judit Bukovec, za katero so mnogi Slovenci zbirali denar, zaradi nezadovoljstva s kuhinjo in postavljenimi ploščicami odslovila.

Te dni so se s projektom spoprijeli celo kriminalisti, ti pa so odkrili mnoge nepravilnosti v računih in porabljenem denarju.

Včeraj je ovadbo zaradi mnogih nepravilnosti podal Rdeči križ Lendava, znova pa je pred kamere stopila Dunja Lešnik. V oči najbolj bode račun za polaganje keramičnih oblok v vrednosti 736 evrov - Lešnikova se je namreč že pred dnevi na družbenem omrežju pohvalila, da je delo opravil osebni prijatelj iz društva. Račun sploh ne bi smel biti izdan, saj podjetje ne obstaja.

Četudi oseba del ni nikoli opravila, je na prigovarjanje Lešnikove Rdeči križ račun plačal.

Mnogi nakupljeni artikli so bili na računih podvojeni. Kupili so dva sesalca za 200 evrov, enega pa ima Lešnikova kar doma. Zdaj ga bodo vrnili v Celje, drugi pa je po njenih besedah na servisu. Za piko na i pa se je iz zbranih sredstev kupilo še mešalec za beton, "žirafo", vrtalnik, brusilni aparat, žago, kompresor, rezalke in druge gradbene pripomočke.

In čeprav je bil denar zbran za Bukovčevo, so zdaj mnogi računi nepoplačani, hiška pa je še daleč od končane. Prisluhnite, kako je Dunja Lešnik pojasnila nenavadne nakupe!
0
Brane Kacjan
Pred 12 tedni
Le darujte denar, za katerega nikoli ne veste v čigave žepe gre in kako se ga uporabi. :) KB
0
Javi Sila
Pred 12 tedni
laž ima kratke noge
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikNa hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!VIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedRuski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!VIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!VIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoVIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!Bosanec pokazal, kako se Bosanci obnašajo v Nemčiji in kako v BosniVIDEO: Malčka sta zaplesala pred kamerami: Njun ples na spletu ruši rekorde!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuVIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Parodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!Sredi noči je zapela operno pesem: Ne boste verjeli, kako so se odzvali sosedje!VIDEO: Ganljiva reklama, ki je razjokala Slovence: Takšen učinek imajo dobra dela!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!Kužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogarVIDEO: Prinesla je pošto, nato je prijaznega kužka pošpricala s solzivcemVIDEO: Izvir Hublja ob preteklem deževju pokazal svojo pravo močNa kamero so ujeli rojstvo delfina: Prizor bo ganil tudi tebe!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!Razgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozija