Preobrat pri obnovi hiše v Lendavi: Ne boste verjeli, za kaj so porabili denar!

Dobrodelni projekt pri obnovi hiše v Lendavi je očitno dobil preobrat. Pred dnevi je Dunja Lešnik na spletu z video posnetkom opozorila, da jih je Vida Judit Bukovec, za katero so mnogi Slovenci zbirali denar, zaradi nezadovoljstva s kuhinjo in postavljenimi ploščicami odslovila.

Te dni so se s projektom spoprijeli celo kriminalisti, ti pa so odkrili mnoge nepravilnosti v računih in porabljenem denarju.

Včeraj je ovadbo zaradi mnogih nepravilnosti podal Rdeči križ Lendava, znova pa je pred kamere stopila Dunja Lešnik. V oči najbolj bode račun za polaganje keramičnih oblok v vrednosti 736 evrov - Lešnikova se je namreč že pred dnevi na družbenem omrežju pohvalila, da je delo opravil osebni prijatelj iz društva. Račun sploh ne bi smel biti izdan, saj podjetje ne obstaja.

Četudi oseba del ni nikoli opravila, je na prigovarjanje Lešnikove Rdeči križ račun plačal.

Mnogi nakupljeni artikli so bili na računih podvojeni. Kupili so dva sesalca za 200 evrov, enega pa ima Lešnikova kar doma. Zdaj ga bodo vrnili v Celje, drugi pa je po njenih besedah na servisu. Za piko na i pa se je iz zbranih sredstev kupilo še mešalec za beton, "žirafo", vrtalnik, brusilni aparat, žago, kompresor, rezalke in druge gradbene pripomočke.

In čeprav je bil denar zbran za Bukovčevo, so zdaj mnogi računi nepoplačani, hiška pa je še daleč od končane. Prisluhnite, kako je Dunja Lešnik pojasnila nenavadne nakupe!
0
Brane Kacjan
Pred 1 mesecem
Le darujte denar, za katerega nikoli ne veste v čigave žepe gre in kako se ga uporabi. :) KB
0
Javi Sila
Pred 1 mesecem
laž ima kratke noge
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!