Preobrat pri obnovi hiše v Lendavi: Ne boste verjeli, za kaj so porabili denar!

Dobrodelni projekt pri obnovi hiše v Lendavi je očitno dobil preobrat. Pred dnevi je Dunja Lešnik na spletu z video posnetkom opozorila, da jih je Vida Judit Bukovec, za katero so mnogi Slovenci zbirali denar, zaradi nezadovoljstva s kuhinjo in postavljenimi ploščicami odslovila.

Te dni so se s projektom spoprijeli celo kriminalisti, ti pa so odkrili mnoge nepravilnosti v računih in porabljenem denarju.

Včeraj je ovadbo zaradi mnogih nepravilnosti podal Rdeči križ Lendava, znova pa je pred kamere stopila Dunja Lešnik. V oči najbolj bode račun za polaganje keramičnih oblok v vrednosti 736 evrov - Lešnikova se je namreč že pred dnevi na družbenem omrežju pohvalila, da je delo opravil osebni prijatelj iz društva. Račun sploh ne bi smel biti izdan, saj podjetje ne obstaja.

Četudi oseba del ni nikoli opravila, je na prigovarjanje Lešnikove Rdeči križ račun plačal.

Mnogi nakupljeni artikli so bili na računih podvojeni. Kupili so dva sesalca za 200 evrov, enega pa ima Lešnikova kar doma. Zdaj ga bodo vrnili v Celje, drugi pa je po njenih besedah na servisu. Za piko na i pa se je iz zbranih sredstev kupilo še mešalec za beton, "žirafo", vrtalnik, brusilni aparat, žago, kompresor, rezalke in druge gradbene pripomočke.

In čeprav je bil denar zbran za Bukovčevo, so zdaj mnogi računi nepoplačani, hiška pa je še daleč od končane. Prisluhnite, kako je Dunja Lešnik pojasnila nenavadne nakupe!
0
Brane Kacjan
Pred 3 tedni
Le darujte denar, za katerega nikoli ne veste v čigave žepe gre in kako se ga uporabi. :) KB
0
Javi Sila
Pred 3 tedni
laž ima kratke noge
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaVIDEO: Prizor sredi gozda navdušil Slovence! Poglej, kaj je posnela kameraKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeVIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Malčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!Psička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuBlagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačemHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!Nekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Drama na tekmi v Stožicah: Slovenija po preobratu do zmage nad IzraelomVIDEO: Prihod nevihte v Puli, oblaki so izgledali kot pošastVIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika10-letna deklica prevzela sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Kakšen šok za voznika: Pred policistom zaradi avtovleke končal na strehi