Presenetili gospo Ivano, ki je praznovala 90 let: Zaigrali so ji na harmoniko!

Te dni je na spletu pristal čudovit video posnetek, pri katerem lahko spremljamo simpatično presenečenje za gospo Ivano Nanut iz Slovenskih Konjic.

Včeraj je praznovala častitljivih 90 let življenja, zanjo pa so pripravili prijetno glasbeno presenečenje in jo obiskali na domu.

"Poslušalka gospa Ivana Nanut iz Slovenskih Konjic jutri praznuje 90 let. Presenetili smo jo danes, ker se na veliki četrtek ne spodobi okrog hodit. Dobro delo dobro dene," so ob video posnetku zapisali na Facebook omrežju.


Radio Ognjišče, Facebook
Video posnetek je sodeč po odzivih navdušil številne spletne uporabnike, do danes pa zgolj na omrežju Facebook dosegel več kot 100.000 ogledov. Mnogi gledalci so slavljenki ob tem čestitali.

Poglejte si prijetno presenečenje za gospo Ivano Nanut iz Slovenskih Konjic, ki je včeraj praznovala svoj 90. rojstni dan. Vse dobro ji želimo tudi mi, predvsem pa veliko zdravja.

0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Draga Ivana, še na mnoga leta! Ravno sem posrkal enega v vaše zdravje...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen