Prifarski muzikanti zapeli z ženskim pevskim zborom, takšen nastop so pripravili

V preteklem delu glasbeno - razvedrilne oddaje V petek zvečer so svoje pevske talente pokazali tudi Prifarski muzikanti, ki so moči združili s ženskim pevskim zborom Carmen manet.

Njihov nastop je sodeč po odzivih navdušil številne gledalce pred TV ekrani, pa tudi na spletu.

Vse glasbene točke se v omenjeni oddaji igrajo in pojejo v živo, odlične domače in tudi tuje izvajalce pa med nastopi spremljajo člani hišnega banda Diamanti. Tokrat so za čudovit pevski nastop poskrbeli Prifarski muzikanti in Carmen manet.

Skupaj so na odru premierno izvedli novo pesem "Lipe naj spet cvetijo", s katero so napovedali veliki tradicionalni dogodek v Cankarjevem domu, ki bo februarja prihodnje leto. V oddaji V petek zvečer sta jim družbo delala tudi glasbenika Sašo Debelec in Jasmina Levičar.

Prisluhnite čudovitemu glasbenemu nastopu iz oddaje V petek zvečer, pri katerem so svoje pevske talente pokazali Prifarski muzikanti in Carmen manet. Bodo navdušili tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 5 dnevi
Kdo je te tu sedaj špilal, Prifarci (brez kablov) ali Diamanti...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje