Prišel je k veterinarju, da bi prevzel kužka! Odziv psa te nasmeje do solz...

Vsak lastnik psa se bo skoraj zagotovo strinjal s trditvijo, da so te živali človekov najboljši prijatelj. Kužki svojim lastnikom zaupajo na vsakem koraku, kdaj pa moramo sprejeti tudi težke odločitve, ki jih psi ne razumejo.

Tako je bilo tudi v video posnetku, v katerem je lastnik svojega psa moral prepustiti v roke veterinarjem.

Če ljudje ne maramo zobozdravnikom in zdravnikov, potem lahko isto sklepamo tudi za kužke. Njihova velika nočna mora so veterinarji, ob vsakem obisku pa nam psi tudi pokažejo, da jim veterinarji niso po godu.


TheLad, Youtube
Video posnetek, ki je nasmejal že skoraj dva milijona ljudi, je nastal po tem, ko je veterinar oskrbel enega izmed kužkov. Njegov lastnik se je vrnil ponj, tam pa bil deležen pasjega obsojanja, ki je v hipu prevzelo svet!

Poglejte si, na kakšen način mu je kuža jasno pokazal, da obiska veterinarja ne odobrava. Smeh zagotovljen!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Uh.., kako očitajoč pogled...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski mesar poskrbel za smeh: Spijem en štamperli šnopca!VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorBrezdomec je prvič obiskal brivca: Preobrazba te bo pustila brez besed!VIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!Kuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!Na hrvaškem talentu obnorel sodnike: Njegov angelski glas ti vzame sapo!VIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraUkradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!VIDEO: Celo večnost ni videl starih staršev: Zdaj jih je po 20 letih obiskal!VIDEO: Novinarji obiskali Krisa, iz Los Angelesa prihajajo spodbudne noviceVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: Luka Dončić spektakularno zabil ob LeBronu, nato ga je uničil s trojkoVIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralSmešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Vrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićVIDEO: Čustveni prizori, ki ganejo: Luka Dončić spoznal malega borca Krisa!Poskočni Dejan pokazal, kako si naredi svojo prepoznavno frizuroV livarni je odvrgel mokro železo: Komaj si je rešil življenje!