Prišel je k veterinarju, da bi prevzel kužka! Odziv psa te nasmeje do solz...

Vsak lastnik psa se bo skoraj zagotovo strinjal s trditvijo, da so te živali človekov najboljši prijatelj. Kužki svojim lastnikom zaupajo na vsakem koraku, kdaj pa moramo sprejeti tudi težke odločitve, ki jih psi ne razumejo.

Tako je bilo tudi v video posnetku, v katerem je lastnik svojega psa moral prepustiti v roke veterinarjem.

Če ljudje ne maramo zobozdravnikom in zdravnikov, potem lahko isto sklepamo tudi za kužke. Njihova velika nočna mora so veterinarji, ob vsakem obisku pa nam psi tudi pokažejo, da jim veterinarji niso po godu.


TheLad, Youtube
Video posnetek, ki je nasmejal že skoraj dva milijona ljudi, je nastal po tem, ko je veterinar oskrbel enega izmed kužkov. Njegov lastnik se je vrnil ponj, tam pa bil deležen pasjega obsojanja, ki je v hipu prevzelo svet!

Poglejte si, na kakšen način mu je kuža jasno pokazal, da obiska veterinarja ne odobrava. Smeh zagotovljen!
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Uh.., kako očitajoč pogled...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca