Prišel je v London, da bi srečal prijatelja. Dekletu se niti sanjalo ni, kaj jo čaka...

Mnogi izmed nas bi z veseljem obiskali tuje kraje, da bi uživali ob odkrivanju novih kotičkov, na katere sami še nismo stopili.

Prav zato se je Romi z veseljem pridružila svojemu fantu Bharatu, ko je odpotoval v London z namenom, da tam obišče svoje prijatelje.

No, tako je vsaj mislilo njegovo dekle, razlogi za pot do Londona pa so v resnici tičali drugje.

Ko sta v Londonu obiskala trg Leicester Square, sta tam doživela prav posebno presenečenje. Na ulici so svoje plesne talente pokazali številni plesalci, ob koncu točke pa je prav Romi zastal dih. Med množico plesalcev v maskah se je prikazal njen fant Bharat, pred njo šel na kolena in jo zaprosil za roko.

Poglejte si, na kakšen odličen način je simpatični Bharat svoje dekle Romi ganil do solz. Bi tudi sami sprejeli zaročni prstan svoje boljše polovice, če bi vas zaprosila na takšen način?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet