Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!

Fiona Coddington iz mesta Moonan Brook na vzhodu Avstralije je na spletu delila prav poseben prizor, ki ga mnogi opisujejo kot pravi čudež.

Zaradi požarov in visokih temperatur so številne reke izsušene, te dni pa so predvsem v visokogorju dobili pošiljko dežja.

Fiona je ob posnetku zapisala, da v njenem kraju ni padla niti kaplja dežja, kljub suši pa je reka Moonan Brook v istoimenskem kraju oživela. Voda je namreč po dolgem času končno pritekla po strugi.

Reka je oživela zaradi nevihte, ki je le malce pred tem divjala v visokogorju Barrington Tops.

Mnogi prebivalci v Avstraliji so naraslo reko opisali kot pravi čudež, ki jim bo pri boju z ognjenimi zublji še kako koristil. Poglejte si prizor, ko je v mestu Moonan Brook znova zaživela izsušena reka!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Še mnogo vode bo moralo preteči, preden se bo v tej reki mogoče umiti...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozijaStrela na pašniku zadela kravoSlavko iz Slovenije zaigral na frajtonarico: Njegov nastop je razveselil mnoge!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Voznik posnel, kaj se med vožnjo dogaja v notranjosti pnevmatikeMed sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!