Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!

Fiona Coddington iz mesta Moonan Brook na zahodu Avstralije je na spletu delila prav poseben prizor, ki ga mnogi opisujejo kot pravi čudež.

Zaradi požarov in visokih temperatur so številne reke izsušene, te dni pa so predvsem v visokogorju dobili pošiljko dežja.

Fiona je ob posnetku zapisala, da v njenem kraju ni padla niti kaplja dežja, kljub suši pa je reka Moonan Brook v istoimenskem kraju oživela. Voda je namreč po dolgem času končno pritekla po strugi.

Reka je oživela zaradi nevihte, ki je le malce pred tem divjala v visokogorju Barrington Tops.

Mnogi prebivalci v Avstraliji so naraslo reko opisali kot pravi čudež, ki jim bo pri boju z ognjenimi zublji še kako koristil. Poglejte si prizor, ko je v mestu Moonan Brook znova zaživela izsušena reka!
0
JeklenaPest
Pred 5 dnevi
Še mnogo vode bo moralo preteči, preden se bo v tej reki mogoče umiti...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na prosto je izpustil račke: Odziv živali je doza smeha!VIDEO: Fant iz pekla: Ne boste verjeli, kaj je storil dekletu!Mačka ni vedela, kaj bi z dojenčkom: Konec vas bo nasmejal do solz!Filipinec razjokal sodnike: Zapel je pesem, ki jo pojeta Bocelli in Celine Dion!VIDEO: Slovenec zapel kot Petar Grašo: Njegov nastop ti bo naježil kožo!Na mrzli ulici so rešili buldoga: Da je preživel, je jedel listje!Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!Voznik ratraka se je stepel s smučarjemSrb z Mercedesom prevozil 760.000 km v 4 letih: Kako izgleda avtomobil?Mucko posneli ob Newtonovi zibelki: Ukradla je vso pozornost!Tovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaVoznik avtobusa mislil, da je samNažigal je svoj avtomobil, nato mu je eksplodiral motorVIDEO: Boban zadel trojko, Luka Dončić je vriskal od veseljaVIDEO: Tudi vas skrbi, kaj bo prineslo leto 2020? To je povedal župnik iz Bohinja!17-letnica prevzela splet z angelskim glasom, ko je zapela "Amazing Grace"Letala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiKlemen Slakonja nasmejal kot Melania Trump: Tako je govoril o Sloveniji!Veterinarji rešujejo ožgane koale: Na Kengurujskem otoku jih je poginilo 30.000!VIDEO: Kuža pri Kamniku padel v vodo: Tako so ga rešili pogumni gasilci!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpnice