Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!

Fiona Coddington iz mesta Moonan Brook na vzhodu Avstralije je na spletu delila prav poseben prizor, ki ga mnogi opisujejo kot pravi čudež.

Zaradi požarov in visokih temperatur so številne reke izsušene, te dni pa so predvsem v visokogorju dobili pošiljko dežja.

Fiona je ob posnetku zapisala, da v njenem kraju ni padla niti kaplja dežja, kljub suši pa je reka Moonan Brook v istoimenskem kraju oživela. Voda je namreč po dolgem času končno pritekla po strugi.

Reka je oživela zaradi nevihte, ki je le malce pred tem divjala v visokogorju Barrington Tops.

Mnogi prebivalci v Avstraliji so naraslo reko opisali kot pravi čudež, ki jim bo pri boju z ognjenimi zublji še kako koristil. Poglejte si prizor, ko je v mestu Moonan Brook znova zaživela izsušena reka!
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Še mnogo vode bo moralo preteči, preden se bo v tej reki mogoče umiti...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Posnetek srne senzacija na spletu: Poglej, kako si je dala duška ob luži!VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonVIDEO: Dihjemajoč razgled s steklene ploščadi, ki so jo postavili na HrvaškemOtrok v šovu The Voice zapel pesem "Shallow", sodnike je pustil brez besedPolicista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!Oče svojo hčerko v šoli pobral s Ferrarijem13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoNa odru je zapel pesem Beatlov: Njegov nastop je sodnikom naježil kožo!Pijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereNor podvig smučarja obkroža svet: Tako je preskočil prometno cesto!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Kartel pred policisti pobegnil z letalom: Vzleteli so kar na cesti!VIDEO: Huda ura v Avstriji, močan veter drevesa podiral kot za šaloPosnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseSMEH: Takšne izgovore imajo lastniki, ki ne pobirajo iztrebkov za svojimi psiHudobna mucka je dolgo opazovala kužka, nato ga je napadlaDeček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Zapuščene mucke skoraj zmrznile na snegu: Tako jim je življenje rešil voznik!Zmago Jelinčič spet udaril: "Kravje prdce bi lahko lovil in prodajal!"Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smehaVIDEO: Luka Dončić se je vrnil po poškodbi: Navdušil je s cirkuškim metom!Splezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Na talentu navdušili s sencami: Njihov nastop je sodnikom vzel sapo!