Prizor iz zavetišča, ki lomi srca: To je storil osamljen kuža!

Kuža po imenu Speck je imel težko življenje, preden je prispel v zavetišče. Tam je sicer našel toplo zavetje, a kljub temu si je želel domačega doma in ljubečih lastnikov.

To je vedno pokazal, kdo se je kdo sprehodil mimo njegove kletke.

Kuža je bil pred tem prepuščen ulici in svoji iznajdljivosti, dobri ljudje pa so ga rešili in prepeljali v zavetišče Bullock County Humane Society, kjer so mu nudili streho nad glavo in hrano. Nanj so se navezali številni prostovoljci v zavetišču, kuža pa jih je vedno znova prosil za več in več ljubezni. Vsakič, ko se je kdo sprehodil mimo njegove kletke, je stegnil svoje tačke, saj si je obupano želel človeškega dotika.

Čas je neusmiljeno tekel, kužka Specka pa ni posvojila nobena družina. Cenil je toplino prostovoljcev, a obenem hrepenel po svoji družini. Vsakič, ko so v zavetišče prišli ljudje, je stegoval svoje tačke, da bi ga opazili. Kljub temu ga še vedno ni nihče posvojil.

Prav zato je ena izmed prostovoljk na spletu objavila video posnetek, v katerem je kuža Speck stegoval tačko proti njej in ji tako dal vedeti, da si želi ljubezni. Video posnetek je v hipu zaokrožil po spletu in ganil mnoge ljubitelje živali. Le nekaj dni kasneje je dobil nove ljubeče lastnike, po zaslugi video posnetka pa so v zavetišču posvojili tudi številne druge pse. Konec dober, vse dobro!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!