Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!

Ognja v Avstraliji kljub preteklemu deževju še vedno niso ukrotili. Na spletu se širijo teorije zarote, da so gozdove požgali nalašč, da bi lahko na vzhodni obali Avstralije zgradili električno železnico.

V načrtih je namreč prav na mestih požarov postavitev železnice, ki ji mnogi Avstralci ostro nasprotujejo.

Splet je v teh dneh obkrožil tudi čudovit video posnetek, v katerem je rešena koala dobila novo družino. Po besedah avtorjev posnetka je koala zaradi požarov izgubila svojo družino, zato so rešitelji bili odločni, da jo bodo vzeli pod svojo streho.

Tam je dobila nove prijatelje in novo družino. Spoprijateljila se je s kužkom, video posnetek pa je v hipu obkrožil svet in prevzel mnoge ljubitelje živali.

Poglejte si simpatični prizor z rešeno koalo, ki je zaradi domnevno podtaknjenih požarov v Avstraliji izgubila svojo družino, kmalu zatem pa našla novo!

0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Zgleda, da je pes normalen in je revico sprejel...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Smetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!4-letna deklica iz Slovenije osvaja svet: Posnetek na spletu ruši rekorde!Šok za 51-letnika na portugalskem talentu: Poglej, kaj so mu naredili sodniki!Grozljivka na avtocesti: Tovornjak je pred snemalcem prebil ograjo!Sodnike je odpihnil na hrvaškem talentu: Tako je zapel svetovno uspešnico!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Slovenija na evrovizijo 2020 pošilja Ano Soklič: Prisluhni njeni pesmi Voda!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Posnel je izbruh vulkana v Ekvadorju: Posnetek jemlje sapo!Jana Morelj ganjena ob rojstnem dnevu: Tako ji je voščila hčerka Mia!Motorist pobegnil roparjem tako, da je na avtocesti bežal v nasprotno smerNapadel ga je medved: Tako ga je pregnal neustrašni Šved!Bolgar pretental rdečo luč na semaforju, tako je peljal skozi križiščeNora trojka Luke Dončića, navijače je dvignil na noge3-letna deklica do solz ganila mamo, ko jo je obiskala v vojski2-letnik objel dostavljalca pice, nevedoč, da je pred kratkim izgubil hčerkoČivava, ki ne more hoditi, in golob, ki ne more leteti, postala najboljša prijateljaVIDEO: Posnetek z naše avtoceste: "Vsi smo se umaknili rešilcu... No, skoraj vsi!"VIDEO: Klemen Slakonja navdušil na Emi, zapel je slovenske pesmi z EvrovizijePapiga Kaja varčuje za lepotno operacijo: Posnetek je navdušil Slovence!83-letni upokojenec pregnal tri oborožene roparjeFilip s prijateljem zapel pesem o Solinarju: Nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Tako se po naših cestah vozi Dars? Poglej, kaj je storil voznik!Lastnik kužka je delal od doma: Takšno veselje so posneli na kamero!77-letnemu dedku hotel ukrasti denar, ta se mu je postavil po robu in ga pregnal