Prizor, ki je ganil mnoge: To je storil rešeni pit bull na poti k veterinarju!

Splet je v teh dneh obkrožil ganljiv video posnetek, pri katerem so dobri ljudje rešili potepuško psičko, pasme pit bull.

Prejšnji lastniki so jo zavrgli, zaradi preteklih poškodb pa je imela velike težave s hojo.

Psičko je na cesti rešila Judy Obregon, ustanoviteljica društva za pomoč živalim TAO Animal Rescue. Videla je, da je psička poškodovana, zato jo je posedla v avtomobil in z njo odhitela do veterinarja.

S psičko se je ves čas pogovarjala, nato pa ji je ponudila svojo roko - psička je s taco prijela njeno roko, po besedah Judy pa sta se tako peljali okoli 20 minut. Prizori, ki jih je posnela, so se dotaknili mnogih ljubiteljev živali na spletu.

Psička je kmalu okrevala, nato pa jo je posvojila ljubeča družina. Povsem je spremenila svoje vedenje, nikoli pa ni pozabila Judy, ki ji je rešila življenje. Ta jo je še enkrat obiskala pri njeni novi družini, ki psičko opisuje kot najbolj srečnega psa na svetu.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoOrel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuKuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaLastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemToliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Slovenski učitelji s plesom obkrožajo državo: Poglejte si njihov video posnetek!