Prizor v Novem mestu ganil mnoge: Tako so starejši občani zapeli pesem Lojzeta Slaka!

Gašper Rifelj je simpatični slovenski glasbenik, ki je te dni s prav posebno potezo razveselil mnoge širom Slovenije, predvsem pa starejše iz Novega mesta.

Tam je namreč obiskal doma starejših občanov, na spletu pa delil čudovit video posnetek malega koncerta.

Glasbenik iz Ždinje vasi je te dni mnogim starejšim občanom v Novem mestu polepšal dan z obiskom, pri katerem je pripravil tudi nekaj pevskih nastopov.

"Danes sem takole polepšal dan starejšim v Novem mestu oz. lahko rečem, da so oni polepšali moj dan," je Gašper Rifelj zapisal v posnetku, ki ga je delil na svoji Facebook strani.

Starejši so mu dan polepšali tako, da so ob njegovem igranju čudovito zapeli pesem "V dolini tihi", ki še vedno velja za eno največjih uspešnic Ansambla Lojzeta Slaka. Prisluhnite skupnemu nastopu Gašperja in starejših prebivalcev, ob katerem sta užitek in sreča zagotovljena!

0
JeklenaPest
Pred 22 tedni
Prelestna punca zadaj je imela v roki mikrofon. To pomeni, da je bila tam neka avdio kišta. Poba bi kitaro tudi moral anšlusati na feršterker, ker se je v taki množici garant ni slišalo nič...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskePosnetek 4-letne deklice iz Slovenije senzacija na spletu: Tako je deskala na snegu!VIDEO: Potegavščina iz Slovenije: Tako je med spanjem šokirala fanta!Tako je Luka Dončić izpolnil željo Bryantovi hčerki, ki je umrla v nesrečiSMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Ganljiv nastop: 6-letna deklica svetovno uspešnico zapela skupaj z mamo!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!VIDEO: Slovenski policist pešca prijel za glavo, nato je sledila lekcijaKamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Izredna novica: Tako izgledajo protesti na cestah v Kamniku po odstopu Šarca!VIDEO: Milan Kučan poskrbel za cvetko: To je izjavil ob odstopu Šarca!Papiga iz Hrvaške spet poskrbela za smeh: To je počela ob lastniku!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetkiLuka Dončić med tekmo zajokal: Tako so se poklonili Kobeju Bryantu!V helikopterski nesreči umrl Kobe Bryant, svet pretresli prizori tragedijeNastop mlade Kaje obkroža Slovenijo: Tako je zaigrala skladbo Avsenika!Kolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Klemen Slakonja zapel kot Oliver Dragojević: Parodija je nasmejala Slovence!Rafael Nadal v glavo zadel deklico: Opravičil se ji je s poljubom!