Prizor v Novem mestu ganil mnoge: Tako so starejši občani zapeli pesem Lojzeta Slaka!

Gašper Rifelj je simpatični slovenski glasbenik, ki je te dni s prav posebno potezo razveselil mnoge širom Slovenije, predvsem pa starejše iz Novega mesta.

Tam je namreč obiskal doma starejših občanov, na spletu pa delil čudovit video posnetek malega koncerta.

Glasbenik iz Ždinje vasi je te dni mnogim starejšim občanom v Novem mestu polepšal dan z obiskom, pri katerem je pripravil tudi nekaj pevskih nastopov.

"Danes sem takole polepšal dan starejšim v Novem mestu oz. lahko rečem, da so oni polepšali moj dan," je Gašper Rifelj zapisal v posnetku, ki ga je delil na svoji Facebook strani.

Starejši so mu dan polepšali tako, da so ob njegovem igranju čudovito zapeli pesem "V dolini tihi", ki še vedno velja za eno največjih uspešnic Ansambla Lojzeta Slaka. Prisluhnite skupnemu nastopu Gašperja in starejših prebivalcev, ob katerem sta užitek in sreča zagotovljena!

0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Prelestna punca zadaj je imela v roki mikrofon. To pomeni, da je bila tam neka avdio kišta. Poba bi kitaro tudi moral anšlusati na feršterker, ker se je v taki množici garant ni slišalo nič...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaVIDEO: Prizor sredi gozda navdušil Slovence! Poglej, kaj je posnela kameraKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeVIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Malčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!Psička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuBlagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačemHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!Nekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Drama na tekmi v Stožicah: Slovenija po preobratu do zmage nad IzraelomVIDEO: Prihod nevihte v Puli, oblaki so izgledali kot pošastVIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika10-letna deklica prevzela sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Kakšen šok za voznika: Pred policistom zaradi avtovleke končal na strehi